Uşak TV

UŞAK'TA HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLEN İKİ ÇOCUK ANNESİ İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta bunalım geçiren 2 çocuk annesi kadın yaşamına son verdi.

Uşak'ta ki üzücü olay Aybey mahallesinde meydana geldi. 2 Çocuk annesi genç kadın Zehra Bayram(27) geçirdiği bunalım sonucu kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Genç kadının cesedini kız kardeşi buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Zehra Bayram’ın cenazesi otopsi için Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kadının 2 çocuğu olduğu ve şimdi de birlikte yaşadığı sevgilisinden hamile olduğu, sevgilisinin çocuğa aldırmak istemesinden olayın kaynaklandığı konuşuluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Zehra Bayram’ın kız kardeşinin de daha önce kamyon altında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Rüya Bayram’da geçtiğimiz yıllarda Ankara Asfaltı üzerinden bir alkollü mekanda erkek arkadaşı ile tartışmış bindiği araçtan atlayınca kamyonun altında kalarak yaşamını yitirmişti.

Zehra Bayram’ın sosyal medya hesabında geçtiğimiz yıl kardeşinin resmini paylaşarak

“Kara kuzum sen gittin bende gittim sen gittin her şeyim gitti abam senmişsin beni toparlayan niye gittin ablam niye beni bıraktın be abam mekanın cennet olsun abam yakında belki bende gelirim yanına çünkü sensiz olmuyor abam” şeklinde mesaj paylaştığı görüldü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.