Uşak TV

UŞAK'TA GÜNLÜK GÜNLÜK APARTTA FUHUŞ FUHUŞ İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Günlük Apart'ta ki fuhuş olayı yağma olayında ortaya çıktı.

Uşak'ta bazı günlük apartların Fuhuş amaçlı olarka kullanıldığı iddialarının bir yağma olayı ile ilgili alınan ifade sırasında gerçek olduğu ortaya çıktı. Günlük Part tutarak bir bayanı pazarladığı idda edilen 20 yaşındaki şahıs yakalandı. 
..... Apart isimli yerde meydana gelen Yağma olayı ile ilgi olarak ifadesi alınan C.B. (28) isimli bayan bahsi geçen apartı günlük kiraladığını bu adreste para karşılığı fuhuş yaptığını itiraf etti. Bunun üzerine; apartı kiraya veren C. A. (20) isimli şahsa Fuhşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama suçundan işlem başlatıldı. 
Ayrıca; 678 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunun 2. Maddenin değişikliğinde günü birlik kiralanan evlerin “Kanunun 2. Maddesinde sayılan; Özel veya resmi her türlü konaklama tesisleri ve günü birlik kullanılan evler tüm kayıtlarını bilgisayarda günü gününe tutmak genel kolluk kuvvetlerinin bilgisayar terminallerine bağlanmak, mevcut bilgi, belge ve kayıtlarını genel kolluk kuvvetlerine anlık veri olarak bildirmek zorundadır” maddesini ihlal ettiğinden ruhsat olmaksızın Kimlik Bildirme sistemine veri girişi yapmadan kısa süreli günü birlik apart kiralaması yapmasından dolayı apartı kiraya veren C. A. (20) isimli şahsa 10.383 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Bununla birlikte apart Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 3 (üç) ay geçici süreyle kapatılacak. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.