Uşak TV

UŞAK'TA GENÇ ÖĞRETMEN KAZA'DA ÖLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında özel bir dersanede rehber öğretmenlik yapan Bünyamin Güneş hayatını kaybetti.

 Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında özel bir dersanede rehber öğretmenlik yapan Bünyamin Güneş hayatını kaybetti. Genç Öğretmenin ölümü eğitim camiasını yasa boğdu.

Kaza 18:00 sıralarında Köykent sitesi önünde bulunan yolda meydana geldi. Özel otomobili yoldan karşıya geçmek isteyen Bünyamin Güneş’in kullandığı 64 HF 727 plakalı araca M.K. yönetimindeki 64 S 0270 plakalı işçi servisi çarptı. Kaza sırasında Ağır yaralan rehber öğretmen Bünyamin Güneş Uşak Devlet hastanesine kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bünyamin Güneş’in 10 ay önce evlendiği ve eşinin de 8 aylık hamile olduğu bildirildi. Genç Öğretmenin ölümü Eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.






Yorumlar (6)

YÜCE DOĞAN 8 Yıl Önce

çok zamansiz oldu abi̇m be neden bi̇zi̇ biraktin:-(( çok i̇yi̇ i̇nsandin Allah mekanini cennet eylesi̇n :-(( kalanlara sabir versi̇n rabbi̇m...

sami42 8 Yıl Önce

Allah rahmet etsin bu yola acilen ışıklandırma konulmalıdır yoksa böyle olaylarla daha çok karşılaşırız

gozde 8 Yıl Önce

bu konuyu haber yapmalı ustune gitmelisiniz bence . daha 2 gun once dedim illa birinin olmesi mi lazım diye . karma osb yolunda harıl harıl calısmalara baslandı secim oncesi secimden sonra durdu . su an o yol cok kotu . bir an once duzeltilmesi gerek ..

inan 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin.günlük trafikte Allaha emanet yasiyoruz.trafik kurallarina uyalim ve daha düzenli yollar yapilsin.

Ali TOZAN 8 Yıl Önce

güzel insan adam gibi adam enson beraat kandilinde görüşmüştük seninle hani o güzel gecede Allah böyle diledi ve inşaAllah iyiler zümresine dahil eder seni ben razıyım Allah razı olsun hakkım sana helal olsun . erzurum

Cihat yalçın 8 Yıl Önce

Mekanın cennet olsun abi.Hiçbir zaman unutulmayacaksın.Varsa Hakkı'mız hoş helal olsun...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.