Uşak TV

UŞAK'TA FETÖ SORUŞTURMASINDA 12 KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta, FETÖ/PDY yönelik operasyonlarda aralarında Harun Tokak’ın ve Hazim Sesli'nin yeğenlerinde bulunduğu gözaltına alınan 10'u öğretmen, 12 kadın adliyeye sevk edildi.

 Uşak'ta, FETÖ/PDY yönelik operasyonlarda aralarında Harun Tokak’ın yeğenlerinde bulunduğu gözaltına alınan 10'u öğretmen, 12 kadın adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenler arasında Hazim Sesli’nin yeğeni de bulunuyor.


Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 10'u öğretmen, sabah saatlerinden itibaren soruşturmayı Yürüten Cumhuriyet Savcılarına ifade veriyor. Zanblıra arasında FETÖ soruşturması kapsamında aranan Gazeteci Harun Tokak’ın yeğenleri ve Hazim Sesli’nin de yeğeninin bulunduğu ve zanlıların Bylock kullandıkları tespit edildi.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terör örgütüne yardım" suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılarına ifade veren zanlıların tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.