Uşak TV

UŞAK'TA FETÖ'DEN 23 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta, FETÖ/PDY darbe girişimine ilişkin operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 24 kişiden 23’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Uşak'ta, FETÖ/PDY darbe girişimine ilişkin operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki ifadeleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 24 kişiden 23’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Uşak ve Eşme ilçesinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonda gözaltına alınan ve Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 24 kişi dün adliyeye sevk edildi. 
Cumhuriyet savcısına ifade veren 24 Zanlı tutuklanması istemi ile mahkemeye sevk edildi. 

Nöbetçi Sulh Ceza mahkemesi Şüphelilerden eski Eşme Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, eski Eşme Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bünyamin Yıldırım, Mustafa Aysan, Hüseyin Koç, Bilal Celalettin Şaşmaz, Hüdai Işık, İbrahim Özmen, Ali Erbay, Mustafa Işıktaş, Ahmet Çoban, Ömer Ünlü, Salim Ünal, Necmettin Akkaya, Mehmet Yılmaz, Zeliha Koç, Ahmet Bayar, Mustafa Bulut, Alpay Alan, Yalçın Dönmez, İsmail Çetin, Gülsüm Sığırcı, Ali Özen ve Namık Alkan, "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne yardım" suçlarından tutuklandı. Mahkeme bir kişliyi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Tutuklananların 11 ininde öğretmen olduğu bildirildi. 

Yorumlar (2)

takmaklı 8 Yıl Önce

memlekette ne kadar çok hain var. topla topla bitmiyor

Elvanlar 7 Yıl Önce

Takmaklı adını soyadını ver ben sana ulaşıcam bana hainlerin adını ver

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.