Uşak TV

UŞAK'TA DOĞALGAZ PATLAMASINDA AĞIR YARALANAN CİHAN ÖZER YAŞAMINI YİTİRDİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Salı günü meydana gelen doğalgaz patlamasında ağır yaralanan Cihan Özer adlı vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 Şekerevlerinde pazartesi günü meydana gelen iki ayrı patlamanın ardından Salı günü Kemalöz Mahallesi, Birinci Serap Sokak’ta da bir patlama meydana gelmiş patlamada Cihan Özer ve eşi Fatma Özer yaralanmıştı. Apartmanın üçüncü katında ikamet eden Cihan Özer'e ait evde doğal gaz patlaması gerçekleşti. Patlamada yaralanan Cihan Özer ve Fatma Özer, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekipleri çıkan yangını söndürürken Hastaneye kaldırılan Fatma Özer'in durumunun iyi olduğu ancak Cihan Özer'in durumunun ağır olduğu bilgisi geldi.

 Durumu ağır olan Cihan Özer İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Cihan Özer, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu gece hayatını kaybetti. Cihan Özer’in ölümü Uşak’ta büyük üzüntü yarattı.

PAZAR GÜNÜ ANA HAT PATLAMIŞTI

Uşak’ta ki üzücü doğalgaz patlamaları Pazar günü Uşak Belediyesine ait iş makinesinin doğalgaz hattını patlatması ve yaklaşık 12 saat gazların kesik kalmasından sonra gazların açılması ile başlamıştı. Pazartesi günü Şekerevlerinde meydana gelen iki ayrı patlamada ortalık savaş alanına dönmüş ve 7 kişi yaralanmıştı. Salı günü de Kemalöz mahallesinden bir patlama haberi gelmiş ve Özer çifti hastaneye kaldırılmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı Doğalgaz borusunun patlatılması ve sonrasında meydana gelen patlamalar ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.