Uşak TV

UŞAK'TA ÇÖPE ATILAN KADIN CESEDİ İLE İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Çöp de  koli içinde bulunan kadın cesedi ile ilgili olarak bir kişi tutuklandı. 47 Yaşındaki Dilek Marabi’nin ölüm nedeni araştırılıyor.

Uşak’ta ki kan donduran olay cumartesi günü meydana geldi. Anıttepe mevkiinde çöplükte bir kolide ceset gören vatandaşlar polise haber verdiler. Yapılan inceleme de kolide bulunan kadının 47 yaşındaki Dilek Marabi olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Masası dedektifleri kadının görüştüğü son kişi olan Suat S. Ye ulaştı. Sorguya alınan Dilek S. Dilek Marabi ile gönül ilişkisi yaşadığını ve evine gittiğini bu sırada kadının fenalaşarak öldüğünü, panikleyerek kadını önce çarşafa sardığını koliye koyarak da taşıma şirketine çöpe attırdığını söyledi. Taşıma şirketine kolide bozulmuş köpek maması olduğunu söylediğini belirten Suat S. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dilek Marabi’nin ise yapılan ön otopsisisin de erhangi bir darp izine rastlanmadı. İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından Kesin ölüm sebebi araştırılıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.