Uşak TV

UŞAK'TA CİNAYET ERDAL GÜNDÜZ ÖLDÜRÜLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta 19 Martta işlenen cinayet ile alakalı olduğu düşünülen ikinci bir cinayet daha işlendi.

19 Mart'ta Abuzer Bal’ın öldüğü olayda yaralı olarak kurtulan Erdal Gündüz kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bulunan Cuma pazarı yakınlarında aracından vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit İsmail Çetin Caddesi'nde 64 BA 723 plakalı minibüsüyle seyir halindeki Erdal Gündüz'e (46), aracının yanına yaklaşan plakası henüz tespit edilemeyen bir otomobilden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tüfekle ateş edildi. Göğsünden ağır yaralanan 4 çocuk babası Gündüz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Gündüz, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası hastaneye gelen Gündüz'ün yakınları ise fenalık geçirdi. Polis olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma yaparken Cinayetin geçtiğimiz Mart Ayında öldürülen Abuzer Bal’ın oğlu Erdinç Balı tarafından işlendiği iddia ediliyor. 


MART OLAYINDAKİ OLAY NASIL OLMUŞTU

Abuzer Bal ile Yılmaz ve Erdal Gündüz adlı baba oğul Uşak ta Gamalı Aziz olarak bilinen Azizi Yaman’ın Oğlu Tayfun Yaman ile birlikte aynı araçla Kılcan köyü yakınlarına giderken, İddialara göre kılcan köyü yakınlarında Abuzer Bal ve diğerleri Tayfun Yaman’ı bıçaklamaya başlamış Bunun üzerine Tayfun Yaman’da üzerinde bulunan silahla karşılık vermişti. Olay sırasında Abuzer Bal Ölürken Erdal ve Yılmaz Gündüz ise yaralanmışlardı.

Olayın Yılmaz Gündüz ile Tayfun Yaman’ın amcaoğlusu arasında bir tartışmadan başladığı ve Tayfun Yaman ile Erdal Gündüz’ün olayı tatlıya bağlamak için birlikte oldukları ve Abuzer Bal’ın da aynı araçta olduğu olayı ilk Abuzer Bal’ın başlattığını söyledikleri belirtilmişti. 












Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.