Uşak TV

UŞAK'TA CİNAYET, CADDE ÇORBACISINI ÖLDÜRDÜLER

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta sigara içme melesinden çıkan tartışma cinayete dönüştü. Sigara içilmesine izin verilmeyen Uşak'ın ünlü Çorbacısını kurşun yağmuruna tuttular, olayda işyeri sahibi Ahmet Yılmaz yaşamını yitirdi. 
Olay bu sabah 03:30 sıralarında meydana geldi. İddİaya göre cezaevi firarisi olduğu belirtilen 3 kişi Cadde Çorbacısına gelerek çorba içti. Sonrasında İse İsmail K. sigara içmek istedi Bunun üzerine işyeri sahibi yasak olduğunu belirtrerek sigara içirmek istemedi. Bunun Üzerine İse İsmail K.iddİaya göre "Bana burada sigara içirmeyecek adamın..." diyerek küfür etti. Bunun üzerine Ahmet Yılmaz ise İsmail K'ya bir tokat attı. 
Çorbacıdan ayrılan İsmail K, Ümit Yıldırım arkadaşlarını da toplayarak tekrar geldiler. 
İddiaya göre çoğunluğu Cezaevinden yeni çıkan yaklaşık 10-15 kişilik grup çorbacıya geldiler ve Ahmet Yılmaz ile konuşmaya başladılar. Ahmet Yılmaz İsmail K 'dan konu kapansın diyerek özür diledi. Grup çorbacıdan çıktıkdan sonra görgü tanıklarının ifadesine göre çorbacıya ateş açılmaya başlandı. Ümit Yıldırım adlı cezaevi firarisi ve yanında bulunan çorbacıyı kurşun yağmuruna tuttular. İşyeri sahibi Ahmet Yılmaz' kurşun yağdıran grup daha sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ahmet Yılmaz Uşak Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olaya karışanların yakalanmasına çalışılıyor. 


Yorumlar (1)

Recep yilmaz 4 Yıl Önce

Allah rahmet eyledin mekanı cennet olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.