Uşak TV

UŞAK'TA CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKAN GENÇ 3 DEFA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Cuma günü cezaevinden çıkan genç husumetlisi olduğu kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. ^gündür sürekli evlerin kurşunlandığını oğlunun vurulduğunu iddia eden baba Polise gidiyoruz savcıya gidiyoruz hiçbir şey yapmıyorlar illa birileri öldükten sonra mı bir şey yapacaklar diyerek dert yandı.

 Olay akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana geldi. Furkan S. Aracı ile evinin önüne geldiğinde pusuya yatan kişiler tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Sokakta araç ile bekleyen şahıslar gence ateş açarken bir kısmı da kürekle saldırıda Yaklaşık 15 - 20 kişilik grubun saldırına uğrayan Furkan S. Sırtından yaralanırken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olayda yaralanan Furkan S. nin Cuma günü cezaevinden çıktığı ve cezaevine de bugün saldıranlarla olan olayından dolayı girdiği belirtildi. Furkan S. nin cezaevinden çıkmasından beri 3 defa saldırıya uğradığını arabasının ve kendisin kurşunlandığını belirten baba S.S. “Daha şimdi yeni karakoldan geliyorum. Adalet illa birileri öldükten sonra mı bir şey yapacak” diyerek dert yandı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olay yerinde 3 adet pompalı tüfek ele geçirdi olaya karışan araçlarda çekici ile çekildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.