Uşak TV

UŞAK'TA BORÇLARINDAN DOLAYI BUNALIMA GİREN GENÇ ÇİFTÇİ İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Sivaslı’nın Kökez Köyünde aşırı borçları olduğu iddia edilen çiftçi av tüfeği ile canına kıydı.

Ekonomik kriz tüm esnafı olduğu gibi Çiftçiyi de olumsuz etkiliyor. Ekonomik sıkıntı nedeniyle intiharların sayısı her geçen gün artarken bir intihar olayı da Uşak’ta yaşandı.

Sivaslı’nın Kökez köyünde Pazar gününden beri kayıp olduğu bildirilen Mustafa Oskay’ın cansı bedeni bugün ailesi tarafından samanlıkta bulundu. Pazar günü hastaneye doktora geldiği belirtilen Mustafa Oskay iddialara göre komşusundan “Tavukları ars yiyor onu vuracağım” diyerek tüfek aldı. Pazar gününden beri ortalıkta görünmeyen Mustafa Oskay’ın (40) cansız bedenini bugün ailesi buldu. Tüfek ile intihar ettiği belirtilen Mustafa Oskay’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve 3 Kız babası Mustafa Oskay’ın ölümü Kökez köyünde ve Sivaslı da büyük üzüntüye neden oldu. Mustafa Oskay’ın 50 Bin lira civarında borcu bulunduğu ve bu nedenle bunalımda olduğu belirtildi.

Yorumlar (6)

Yaşar Balaban 5 Yıl Önce

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

Ali cakin 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah Ama elli bin TL borç ölüm sebebi olamaz şimdi ne olacak o öldü gitti geride dul bir kadın üç tane kız çocuğu onlarmi uğraşsın bu borçlarla ve bir andada hayatları allak bullak oldu yazık yazık pisipisine

Yunus GÖRGÜLÜ 5 Yıl Önce

Aynı sıkıntılardan bende geciyorum ama cana kıymak ne biliyim ahireti düşünüyoruz Allah mekanını cennet etsin zor durum bittik tamamen huzur yok

Hasan Borclu 5 Yıl Önce

50.000 Tl icin intahar etmis.. vay haline.. cok buyuk borcmus.. 3 tane kizini ve esini geride birakmis.. cennet mennet hikaye.. cehenneme hosgeldin.

Ciftci 5 Yıl Önce

Allah affetsin yazik degermiydi bed

Yusuf 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin Türkiye'nin her yerinde esnaf ve çiftçi zor durumda ve intihar hat safhada yazık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.