Uşak TV

UŞAK'TA BONZAİ DEN İLK ÖLÜM

Adliye&Jan.&Polis

Dün Akşam Cesedi bulunan gencin Bonzai den öldüğü ortaya çıktı.

Uşak’ta dün akşam saatlerinde Kılcan Köyü yakınlarında cesedi bulunan Ali Mercan’ın yüksek dozda Bonzai’den öldüğü ortaya çıktı. Ali Mercan’ın ile aynı araçta uyuşturucu kullanan iki arkadaşının Ali Mercan araçta kusmaya başlayınca korkarak yok kenarına bırakıp sağlık ekiplerine haber verdikleri ortaya çıktı.

Dün akşam saat 22:00 sıralarında bir ihbar üzerine sağlık ekipleri ve jandarma Kılcan köyü yakınlarında yol kenarında bir gencin cesedini bulmuşlar cesedin 37 yaşındaki Ali Mercana ait olduğu belirlenmişti. Yarı Çıplak halde bulunan Ali Mercan’ın üzerinde herhangi bir darp ve yara izi bulunamamıştı. Ali Mercan’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken Jandarma yaptığı araştırmada Ali Mercan’ı yol kenarına bırakıp sağlık ekiplerini arayan iki genci buldu. Gözaltına alınan Emrah H. Ve Hasan K. Ali Mercan ile birlikte Bonzai içtiklerini ve Ali Mercan fenalaşınca yok kenarına bırakıp kaçtıklarını ve hemen 112 yi aradıklarını söylediler.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken Otopsi yapılan Ali Mercan’ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yoncalı köyünde toprağa verildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.