Uşak TV

UŞAK'TA BONZAİ'DEN 1 GENÇ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Bonzaiden bir genç daha yaşamını yitirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre Uşak'ta bir soğuk demircide kalfa olarak çalışan Ümit Aytepe Cumartesi günü haftalığını alarak ilk önce Uşak Devlet Hastanesinde yatan babaannesini ziyarete gitti. Bir süre babaannesi ile vakit geçiren Ümit Aytepe, babaannesinin ikamet ettiği evin anahtarını alarak Bozkurt Mahallesi 2.Işık sokakta bulunan eve gitti.

Ailesi ile birlikte aynı adreste bulunan evlerinin 2. katında yaşayan Ümit Ayterpe 1.katta yaşayan babaannesinin evine girerek ismi Bonzai olarak bilinen sentetik uyuşturucu hap kullanarak yaşamını yitirdi. 
Ümit AYTEPE'nin ödlüğü pazartesi günü işe gitmemesi ile ortaya çıktı. 
Oğlunun ölüm haberi,ni alan acılı baba Metin Aytepe "Ben sürekli çalışan biriyim. Eşim annemin rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süredir hastanede refakatçi olarak kalıyor. Benim işte olduğum bir vakitte geçtiğimiz cumartesi günü babaannesini ziyarete gelen oğlum ondan evinin anahtarını isteyerek annemin ikamet ettiği eve gitmiş. Ancak bundan ne benim ne eşimin haberi olmadı. Daha önceleri de bir takım arkadaşlarının yanında kalır bir kaç gün eve gelmezdi. Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü evde yoktu. Pazartesi günü işe gitmediğini öğrenince aramaya başladık. 1.katta olan babaannesinin ziline de bastık ancak kapıyı açan olmamıştı. Bu kez camdan girerek içeriyi kontrol ettik. Oğlum banyoda yatıyordu. Ellerine ve ayaklarına dokundum ancak vücudu kaskatı kesilmişti. Artık onun için çok geç olduğunu anladım ve polise haber verdim. Biz bir çok kez emniyete bu konuyla alakalı şikayetimizi dile getirdik. Satan şahısları tanıdığımızı söyledik ancak her defasında delil yetersizliğinden serbest bırakıldılar. Hukuk çerçevesinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Bugün bizim oğlumuza evladımıza olan başka çocuklarımıza olmasın" dedi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.