Uşak TV

UŞAK'TA AŞK ACISI İNTİHAR ETTİRDİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta aşk acısına dayanamayan genç hayatına kıydı. İddiaya göre sevdiği kızın kendisine verilmemesini kaldıramayan genç av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Olay Akar restoran arkasında geçtiğimiz akşam meydana geldi. Harun Akar adlı genç av tüfeğini göğsüne dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis Harun Akar’ın intihar ettiğini belirledi. Harun Akar’ın arkadaşları ve ailesi gencin gönül ilişkisi nedeniyle bunalıma girdiğini ve bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi. www.usak.tv olayın ayrıntılarını araştırdığında oldukça ilginç bulgulara rastladı.

Arkadaşları Harun Akar’ın geçtiğimiz günlerde Cezaevine giren Himmet S nin kızına aşık olduğunu ve onla arkadaşlık ettiğini ve onla evlenmek istediğini ancak babasının izin vermemesi üzerine bu evliliğin gerçekleşmediğini, Himmet. S. nin de kızını başka bir gençle evlendirmesiyle Harun Akar’ın daha da bunalıma girdiğini anlattılar. Sevdiği kızın başkasıyla evlendirilmesine kaldırmayan Harun Akar’ın bu nedenle canına kıydığını iddia ettiler. 
Harun Akar sevenlerinin gözyaşları ile İlyaslı Köyünde toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Yorumlar (2)

Barış 9 Yıl Önce

Kardeşim toprağın bol olsun yakışmadı sana

Ali 8 Yıl Önce

Bi kadin icin ölmeye degermiydi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.