Uşak TV

UŞAK'TA 9 KIZ ÖĞRENCİYE TACİZ İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Karahallı'da Anadolu İmam Hatip lisesinden 9 Kız öğrenci Matematik Öğretmeni R.C hakkında elle ve SMS ile tacizde bulunduğu iddiası ile şikayette bulundu.

 Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 15 kız öğrencinin tacize uğradığı iddiaları Ulusal basında yer aldı. Çeşitli internet sitelerinde yer alana haberlere matematik öğretmeni R.C.'nin kendilerine elle ve SMS ile tacizde bulunduğu iddiası ile okul yönetimine şikayette bulundu ve konu savcılığa aksettirildi.

Usak.tv taciz iddiaları ile ilgili yaptığı araştırmada şikâyetçi öğrenci sayısının 15 değil 9 öğrenci olduğunu belirledi. Taciz iddiaları ile ilgili olarak 9 Öğrencinin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu ve soruşturmanın Sivaslı Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğü öğrenildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de taciz iddiaları ile ilgili olarak müfettiş görevlendiği tacizle suçlanan R.C.'nin Eşme Şehit Adem Çiftçi Çok Programlı Lisesi'ne geçici görevlendirme ile tamamen geçişini sağladığı ortaya çıktı.

Taciz iddiaları ile ilgili Soruşturma Sivaslı Cumhuriyet Savcılığı ve Milli Eğitim Müfettişleri tarafından devam ettiriliyor. 

Yorumlar (2)

Geçişi sağlanmış 8 Yıl Önce

İnanmıyorum ya birde pişkin pişkin şehit adem çiftçi çpl geçişi sağlanmış geçişi sağlayana ve vesile olana da madalyamı takılsa ne övünerek geçiş sağlandı diye beyan vereceğinize açığa alın sorumlular istifa edin yok sayı 15 değilmişte 9 muş insaf ya 1 olsa ne olacak soruyorum 9 değilde 1 çocuk olsa ne olacak ha nasılsa ha bikereden bişey olmaz ha bi çocuktan bişey olmaz elhamdüllillah inançlı nesil yetiştireceğiz imam hatipleri çoğaltmalıyız diyenler önce ÜLKEMİN dört bir yanından gelen taciz tecavüz olaylarını bi çözün bu hocaları ayıklayın

öğretmen 8 Yıl Önce

olay bundan 3 ay önce öğretmenden yeterli sözlü notunu alamadıkları için kalem verirken elim eline değdi zihniyeti ile öğretmen hakkında taciz edildik diye suç duyurusunda bulunan 3-4 öğrencinin açtığı davadır. yapılan koguşturmalar da suç unsuruna rastlanmamıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.