Uşak TV

UŞAK'TA 60 LIK SEVGİLİ, EVLİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ SEVGİLİSİNİN DİĞER SEVGİLİSİNİ AĞIR YARALADI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta meydana gelen aşk cinayetinde Evli ve 3 çocuk annesi kadın öldürüldü sevgilisi ise ağır yaralandı. Olayı duyan koca şoka girdi.

Uşak’ta meydana gelen cinayet ve ağır yaralama olayı yok artık dedirtti.

Olay bugün öğle saatlerinde Fatih Mahallesi Dibek Çeşmesi yakınlarında geldi. Çift süren çiftçiler hızla uzaklaşan bir araç ve yarı yolda kalan bir araç gördüler. Durumdan şüphelenerek aracın yanına gittiklerinde direksiyondaki şahsın ağır yaralı olduğunu görüp polise ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine hızla sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri araçta ki yaralıyı aldıktan sonra yaklaşık 300 metre ileride bir kadının yerde cansız bedenini buldu. Kadının bıçaklanarak öldüğü belirlendi. Yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı. Polis yapılan araştırmada ölen kadının Aysun Y. (55) olduğunu ve yalanan şahsın ise sevgilisi olduğu iddia edilen M. Horasan(55) olduğunu belirledi.

Olayı kısa sürede çözen polis cinayetin Aysun Y’nin diğer sevgilisi Y.Kurt’un (60) işlediğini belirledi. Polis katil sevgiliyi suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Uşak eğitim ve araştırma hastanesinde tedaviye alınan M. Horasan’ın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Y. Kurt ifadesinde evli ve 3 çocuk annesi olan Aysun Y ile yaklaşık 5 yıldır aşk yaşadıklarını 5 6 aydır da Aysun Y. nin ağır yaraladığı M. Horasan ile de birlikte olmaya başladığını anlattı. Sevgilisin hareketlerinden şüphelendiğini ve bir araç bindiğini gördüğünü anlatan Y. Kurt onları takip ettiğini ve olay yerinde tartıştıklarını söyledi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası sevgilisini ve sevgilisin diğer sevgilisini bıçakladığını anlattı.

Olaya karışan iki sevgilinde evli olduğu ortaya çıktı.

35 Yıllık eşinin cinayete kurban gittiğini öğrenen koca ise olayı öğrenince adete şoka girdi.

Öldürülen Aysun Y. nin aynı zamanda kanser hastası olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.