Uşak TV

UŞAK'TA 5 KİŞİNİN TUTUKLANDIĞI FUHUŞ OPERASYONUNUN PERDE ARKASI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Polisinin yaptığı Fuhuş operasyonunda biri polis memuru olmak üzere beş kişi tutuklandı.

Uşak Polisinin yaptığı Fuhuş operasyonunda biri polis memuru olmak üzere beş kişi tutuklandı. Gazeteciler ajanslar bu haberin ayrıntılarını öğrenebilmek için büyük çaba sarf ettiler ve detayı olmayan bir haber geçtiler. Oysa bu haberde bambaşka ayrıntıklar vaardı. www.usak.tv de işte bu detayların peşine düştü. Operasyonda tutuklanan kadın satıcısı tanıdık bir isim. Daha öncede 2 polis memuru ve 1 tekel bayinin kendisinden rüşvet istediğini vermeyince kadınlara tecevüz ettiklerini iddia eden Ramazan Ç. Yaklaşık 10 yıl önce meydana gelen olayda 2 polis 30 ar yıla yakın birde tekel bayii 20 yıl civarında ceza almıştı. 
Yeni Operasyonda yakalanan Ramazan Ç. nin 30 yıla yakın kesinleşmiş cezasının bulunduğu belirtildi. Yani anlayacağınız Ramazan Ç. 30 yıla yakın cezası var iken kadın satmaya devam etmiş. Daha önce Ahlak bürosunda ve Kom da dinlemeleride çalıştığı belirtilen F.Ü. nünde Ramazan Ç. den rüşvet aldığı ve onu kolladığı iddia ediliyor. İhbar nedeniyla Polis F. Ü. yü teknik takibe almış ve operasyon gerçekleşmiş. 
Operasyonda yakalanan ve tutuklananların diğerlerine gelince. Fuhuş için apart kiralayan ve yer temin ettiği iddia edilen . D. 
E. D. nin Uşak'ta ünlü bir siyasetçinin emlak işlerini yürüttüğü belirtiliyor.

Tutuklanan M.G ise Polis memuru F.Ü.nün arkadaşı ve onunla birlikte gezdiği ve R.Ç ninde ben M.G yi polis olarak biliyordum şeklinde ifade verdiği belirtiliyor.. Tutuklanan bir kişininde kadın satıcısı Ramazan Ç. nin adamı olduğu belirtildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.