Uşak TV

UŞAK'TA 36 KİŞİ DAHA AÇIĞA ALINDI İDDİALAR VAHİM

Adliye&Jan.&Polis

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra tüm kamu kurumlarında açığa alınmalar ve soruşturmalar devam ederken Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 36 kamu personeli açığa alındı.

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra tüm kamu kurumlarında açığa alınmalar ve soruşturmalar devam ediyor. Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğün de görevli 36 kamu personeli FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı. Açığa alınmaların bir kısmının yapılan ihbarla ile yapıldığı biliniyor. Açığa alınan kamu personelinin FETÖ/PDY ile bağlantısı olup olmadığı araştırılacak ve bağlantısı tespit edilemeyenler yeniden iş başı yapacak.

Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ilk açığa lam bakanlıktan gelen 16 kişilik liste ile yapıldı. Arkasından Uşak valiliği 20 kişilik bir daha liste göndererek açığa alınmalarını ve haklarında soruşturma yapılmalarını istedi.

Bu arada bazı kurumlarda birbirlerini çekemeyenlerin hiç alakası olmadığı halde birbirlerini FETÖ’cülükle suçladıkları ve ihbar ettikleri bilgileri geliyor.

İDDİALAR VAHİM AÇIĞA ALINANLAR FETÖCÜ DEĞİL FETÖYE KARŞI OLANLAR

İddialara göre açığa alınanların büyük çoğunluğu FETÖ cü değil solcu. Yine açığa alınalar arasında FETÖ’cüler tarafından babası sürgün edilen başına gelmedik kalmayan bir EsKi İlçe Milli eğitim Müdürünün kızı da bulunuyor. İddialara göre birileri Vali beyi yanıltıyor ve hiç lakası olmadığı halde solcu ya da AK parti karşıtlarının isimlerini FETÖ’cü diye veriyor. Uşak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğün de açığa alınanların büyük çoğunluk mühendis, ve veterinerlerden oluşuyor. İşin garibi açığa alınanların büyük çoğunluğu fetöcülerden zarar görenler olurken gerçek Fetöcülerin işinin başında oldukları iddia ediliyor. Şimdi insanın aklına şu geliyor birileri yanlış liste mi gönderiyor ve Vali Bey’i yanıltıyor mu. 

Yorumlar (8)

Ben 8 Yıl Önce

Tarımda gerçek fetöcüler iş başında.hedef saptırmaca yapılıyor.valinin bu duruma el koyması gerekiyor

FERDİ ÇELİK 8 Yıl Önce

ewet bu feto hainleri iyi analiz edilerek ,işlem yapılması gerekir.bi̇rbi̇ri̇ne düşman ki̇şi̇ler bi̇rbi̇ri̇ni̇ şi̇kayet eder oldular.yetki̇li̇leri̇n bu konulara özelli̇kle di̇kkat etmesi̇ gereki̇rki̇.eğer şi̇kayet edi̇len ki̇şi̇ni̇n fetoyla alakasi yoksa şi̇kayet edeni̇de emni̇yet mensuplarini asilsiz yere meşgul etmekten i̇şlem görmesi̇ gerek di̇ye düşünüyorum.

M.... 8 Yıl Önce

İnsanlar bu kadar basit mağdur edilmemeli.bir devlet adamının lafı hoşuma gitti ..Allah'in adaleti türkiyedede işliyor.merak etmeyin demişti .O pislik kumpasçılar elbet ortaya çıkacak ve Allah onların belasını verecek

m123 8 Yıl Önce

Allah bu fetöcülerin belasını versin pislikler her tarafı örümcek ağı gibi sarmış

Admin 8 Yıl Önce

uşak ilinde tüm kurumlarda açık açık cemaat toplantilarina giden daire amirleri okul müdür ve müdür yardimcilari ve diğer görevliler halen ağirlikli olarak iş başindalar. milli eğitim camiasinda hangi il milli eğitim bürokratlarinin fetönün organize ettiği yurt dışı gezilere katıldığı ve gittikleri yerlerde kimlerin fetö yurtlarında kaldığı herkes tarafından bilinmektedir. ayrıca öyder yemeklerinde kimlerin fotoğraf karesine girdiğine bakılırsa her şey açığa çıkar.

mk 8 Yıl Önce

Aslında sayın vali o şikayet edenlerden şüphelenmeli..devletin valisini ve resmi kurumu nasıl böyle iftira ve yalanla meşgul ediyorlar...

tc 8 Yıl Önce

asılsız olan bu tarz davranışlar sonucu sayın vali ve ilgili birimler meşgul ediliyor.aslında bu şikayet eden insanların fetöyle ilişkilerini araştırmak lazım

Meçhul 8 Yıl Önce

i̇ş öyle garip noktaya gelmi̇ş ki̇ şahsi̇ husumeti̇n olana fetöcü damgasi vurgi̇tsi̇n. fetöcü araniyorsa bunlarin çoğu zaten ami̇r yada yüksek ücretli̇ yerlere bi̇r şeki̇lde sinavi kazanarak gi̇tti̇. hepsi̇de sendi̇kaliydi zaten. şi̇kayet edenler kendi̇leri̇ni̇ kamufle edebi̇lmeki̇çi̇n hedef saptiriyor. yaşla kuru ayirt edi̇lmeli̇ fetöden mağdur olanlar yi̇ne mağdur edi̇lmemeli̇

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.