Uşak TV

UŞAK'TA 3 ÇOCUK ANNESİ, KOCASINI BALYOZLA ÖLDÜRDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Banaz da genç kadın eşini balyozla öldürdü.

Banaz'ın Derbent Köyünde evli ve 3 çocuk annesi kadın eve alkollü gelerek kendisini ve kızını döven eşini balyozla öldürdü. 
Olay bu sabaha karşı meydana geldi. Dün gece köyde bulunan Tekel Bayiinde bir genç ile tartışan ve kavga eden alkollü olduğu iddia edilen Yusuf Ataseven (41) gece geç saatlere kadar sokaklarda dolaştı. Sabaha karşı evine giden Yusuf Ataseven ile eşi Sevgi Ataseven (38) arasında tartışma çıktı. 
Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Yusuf Ataseven iddalara göre eşini dövdü. Annesin babası tarafından dövüldüğünü gören büyük kızları ayrırmak istedi ancak onu da dövdü. İddalara göre Yusuf Ataseven elinde balyoz ile eşi ve kızna saldırdı. Alkolün etkisi ile yere düşen Yusuf Ataseven'in elinden balyozu alan Sevgi Ataseven eşinin kafasına vurdu. 
Aldığı balyoz darbesi ile Yusuf Ataseven evde yaşamını yitirken eşi de Jandarmayı arayarak Eşimi öldürdüm gelin beni alın dedi. 
Öldürülen Yusuf ataseven'in alkol ve Madde bağımlısı olduğu ve zaman zaman eşine şiddet uyguladığı idda ediliyor. Ataseven'in bar ve gazino gibi içkili mekanlarda çalıştığı ve düzenli bir işin olmadığı belşirtildi. 
Olayla ilgili soruşturma süreken Yusuf Ataseven'in cenazesi İzmir Adli tıp Kurumuna gönderildi. Sevgi Ataseven ise gözaltına alındı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.