Uşak TV

UŞAK'TA 26 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta bunalım geçiren Özkan Özdemir adlı genç hayatına son verdi.Simav'ın Çakırlar Köyünde Babası ve Üvey Annesinin yanındayken köyün karantinaya alınması üzerine köyde kalan Özkan Özdemir (26) iddaya göre babası ve üvey annesi ile tartıştıktan sonra Uşak'a geldi. Pazartesi günü arkdaşlarıyla konuşan Özkan Özdemir babam ve Üvey annem ile tartıştık bende geldim dedi. O günden sonra kendisini gören olmadı. Özkan Özdemir'in telefonlarını açmaması üzerine kardeşi eve geldi. Odaları tek tek arayan kardeşi Çatıya çıktığında Özkan Özdemir'in cesediyle karşılaştı.
Özkan Özdemir'in cansız bedenini gören kardeşi sinir krizleri geçirdi. Polis ve Cumhuriyet savcısının incelemesinina dından Özkan Özdemir'in cenazesi morga kaldırıldı. 2 gün önce öldüğü belirlenen Özkan Özdermi'in cenazesi otopsi işlemlerinden sonra toprağa verildi. 
Özkan Özdemir'in intihar etmeden önce masanın üzerine 1500 TL para bıraktığı görüldü. Arkadaşları Özkan Özdemir'in amcasından borç para aldığını ve onu bırkamış olabileceğini söylediler. 
Diğer tarafdan Özkan Özdemir'in önceden telefoncu da çalıştığı ve market açan bir akrabasının 80 Bin TL lik kredi borcuna kefil olduğu ve akrabasının kredi taksitlerini ödememesi üzerine de Özkan Özdemir'in maaşına haciz geldiği konuşuluyor. 
Özkan Özdemir'in hayat dolu bir genç olduğunu söyleyen arkadaşları intihar etmesine çok üzüldüklerini belirtiler. 

Yorumlar (1)

Hüsnü SERT 4 Yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ALLAH kimseyi psikolojik bunalima, çıkmaza sokmasın inşaAllah

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.