Uşak TV

UŞAK'TA 23 POLİS VE 5 ADLİYE ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY Operasyonları kapsamında göz altına alınan 5 adliye personeli ile 23 Polis memuru daha tutuklandı.

 Gözaltına alınan ve sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 kişiden 1 yazı işleri müdürü 2 katip ve 2 infaz koruma memuru tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Yine operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve Terörle mücadele şube müdürlüğünde sorguları tamalanan Emniyet görevlisi daha adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafındna sorguları yapılan ve tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edilen 23 Emniyet mensubunun tamamı ttuklanarak cezaevine gönderildi. 
Zanlılar "silahlı terör örgütüne üye olma'', "terör örgütüne yardım", ''cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçlarından mahkemece tutuklandı.
Tutuklanan Emniyet Görevlileri Şunlar: 
Komiserler Ali Akman, Salih Çiçek ve Ertuğrul Erçin, komiser yardımcıları Ömer Kılıç, Bayram Özbek, Fatih Bulut, Behsat Taş, Onur Kılıç, Fatih Akkaya, Abdullah Köse, Nurullah Yücel, Tacettin Koçyiğit, Samet Uyanıker ve Durmuş Öneç, başpolis Nurullah Er, polis memurları Mehmet Savran, Osman Keser, Kamil Elen, Seyhan Ünal, Mecnun İnce, Mehmet Gökmen, Cengiz Özleplebici ve Mustafa Tekeli,

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.