Uşak TV

UŞAK'TA 2 KAZA 1 ÖLÜ 4 YARALI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 17 Yaşında bir genç öldü öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uşak-Ankara karayolu Mehmet Bozkuş Köprülü Kavşağında Erol Çakıroğlu (48) idaresindeki 63 DZ 564 plakalı otomobil, bariyerlere çarptı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Yüksel (17) hayatını kaybetti, sürücüyle isimleri henüz belirlenemeyen iki kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Erol Çakıroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

Otomobil sürücüsü Erol Çakıroğlu'nun üvey oğlu olduğu öğrenilen Ahmet Yüksel'in cesedi savcının incelemesinin ardından Uşak Devlet hastanesi Morguna kaldırıldı.

- Motosikletle otomobil çarpıştı 

Mehmet Teke (33) idaresindeki 64 AV 023 plakalı motosiklet, Uşak-İzmir karayolu Akar Kavşağında Mehmet Demir'in kullandığı 64 KT 527 plakalı otomobille çarpıştı.

Sağlık ekiplerince Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı motosiklet sürücüsü Teke, Medikal Park Hastanesine sevk edildi. 













Yorumlar (4)

ucuz araca pahalı can 8 Yıl Önce

16-17 bine doğan almaya devam edin neymiş tofaşk mış canınız gidiyor canınız... bilinçlenin artık almayın su tenekeleri o fiyatlara bircok kaliteli araç var ....dur deyin bu saçmalığa....

Mehmet Çakır 8 Yıl Önce

Allah taksiratını affetsin. yakınlarına baş sağlığı ve dayanma gücü diliyorum. Yaralıya da acil şifalar diliyorum.Yapımı söz konusu olduğunda şiddetle karşı çıkmış ve bu tür kazaların çok olacağını söylemiştim. Ama bir türlü anlatamadık. her kaza haberinde içim sızlıyor.Çözüm tekdir çevre yolunun hızla yapılması ve bitirilmesidir. bu halen böyledir.Şehir içi güzergahta yapılan hız artmasına neden olacak tüm yapılanlar yanlıştır.

Ali 8 Yıl Önce

hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerim. kalanlara ve yakınlarına da şifa ve sabır diliyorum. hizmet ediyoruz diye kazaları önleyeceğiz diye uşak'a bu ucube köprüyü yapan mesut apaydın da bu ucubenin mühendisleri de yargılanmalı. hayatımda gördüğüm en rezil, en tehlikeli yol burası. altı üstü iki adımlık köprüde viraj var. ayrıca nasıl bir yol yapıldıysa geçit boyunca araç zıplıyor. hızlı girdiğinizde kontrolden çıkıyor. bu şehirde yaşayanlar bile büyük bir tedirginlikle giriyor o köprüye. bir de dışarıdan gelip geçenleri düşünün. birazcık kontrolsüzce girildiğinde neler olabiliyor ortada.

Akile cakiroglu 8 Yıl Önce

Tofaskmis diyorsun nerden bile cekti benim oğlum öleceğini ahmet in anneciğim ben yazık sana ya vicdan biraz 19gundur ne cekiyom ben yaşamayan bilemez anca böyle konuşur sen gibi evlat açısının ne demek olduğunu bilmiyorsun demek Allah gene de göstermesin canından can kopuyo

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.