Uşak TV

UŞAK'TA 19 KİŞİ FETÖ'DEN TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

12 Ocak’ta Uşak Merkezli 18 ilde yapılan FETÖ/PDY Operasyonunda gözaltına alınan 25 şüpheliden 19’u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri 12 Ocak’ta Uşak Merkezli 18 ilde operasyon düzenleyerek 25 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların 2010/1014 yılları arasında Uşak Üniversitesinde öğrenci oldukları ve örgütün ideolojik kanadında yer aldıkları belirlendi. Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar dün adliyeye sevk edildiler. Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan ve tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen 25 zanlıdan 19’u Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Zanlıların bir kısmının Bylock kullandıkları tespit edilirken FETÖ/PDY ye üye olmak ve yardım etmek suçlaması ile tutuklandılar.

Yine geçtiğimiz hafta Uşak Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan eski Emniyetçilerin yer aldığı zanlıların sorgusu ise hale sürüyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.