Uşak TV

UŞAK'TA 17 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta Bir Eylül Sanayi Sitesi esnafı güne bir intihar haberiyle sarsılarak başladı.

Uşak Bir Eylül Sanayi Sitesinden Bir kaporta Atölyesinde çalışan 17 yaşındaki genç sabah işe gelir gelmez kimse yokken kendini tavana asarak yaşamına son verdi. Özcan G’nin ölümü Bir Eylül sanayi Sitesinde büyük üzüntüye neden oldu. 
Olay bu sabah saat 07:45 sıralarında meydana geldi. 13. Sanayi Sokakta Bir kaporta Atölyesinde çalışan Özcan Gencer işe geldikten hemen sonra tavanda bulunan demire kendisini asarak yaşamına son verdi. İşyerinde çalışan küçük bir çırak daha dükkana geldiğinde Özcan Gencer’in cesedi ile karşılaşınca fenalık geçirerek kendisini dışarıya attı. Küçük çocuğun çığlık çığlığa dışarıya attığını gören diğer esnaflar ne olduğunu anlayabilmek için Kaportacı dükkanına girdiklerinde Özcan Gencer’in kendisini astığını gördüler. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ve polis gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. 
Polis Olay yerinde inceleme yaparken herhangi bir intihar mektubuna rastlanmadı. Özcan Gencer’in niçin intihar ettiği bilinmezken Facebook hesabından en son dün sabah 
“Kırılan Sigaradan Duman Gelmiyorsa Kırılan Kalpten de Sevgi Bekleme” notunu paylaştı. 
Özcan Gencer’in babasının inşaata çalıştığı Ailenin aslen Afyon Karahisar’ın Sandıklı ilçesinden oldukları ve Ailenin Şekerevlerinde kaldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken Özcan Gencer’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
Özcan Gencer’in ölüm haberini alan ilesi ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadılar. 






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.