Uşak TV

UŞAK'TA 13 VE 12 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI BUKUNAN KAÇAKLAR YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Cinsel saldırıdan 12 yıl hapis cezası bulunan bir hükümlü ile, Hırsızlık ve tehdit suçundan 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve silahlı tehdit suçlarından 13 yıl 22 gün hapis cezası bulunan M.A.’nın saklandığı yeri tespit etti. Eve operasyon düzenleyen ekipler M.A.’yı kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemleri biten M.A. cezaevine teslim edildi.

Cinsel saldırıdan 12 yıl hapis cezası bulunan firari polis ekiplerince yakalandı

 Cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan 5 yıllık firari şahıs, polis ekiplerince saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri, kentte huzur ve güveni sağlamak için yaptıkları sıkı denetimler sırasında şüphe üzerine bir şahsı durdurdu. Ekiplerin yapmış olduğu GBT sırasında şahsın cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan ve 5 yıldır firari olan M.S. olduğu tespit edildi. Ekiplerce gözaltına alınan şahıs, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.