Uşak TV

UŞAK'TA 114 SAĞLIK ÇALIŞANI AÇIĞA ALINDI

Adliye&Jan.&Polis

FETÖ/PYD Darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Uşak’ta 13'ü doktor 114 sağlık çalışanı açığa alındı.


Bu gün sabah saatlerinde polis ekiplerinin Sağlık Bakanlığından gelen emirleri, Uşak Devlet Hastanesi yetkilileri doktorlara imzalattırarak polikliniklerini boşalttırdıkları öğrenildi. Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli 114 personel açığa alındı. Personelin 13'ünün doktor olduğu belirtildi.

Açığa alınana doktorlardan bazıları şu şekilde; Göz Hastalıkları Uzmanı Remzi Mısır, Dahiliye Uzmanı Mehmet Avcı, Dahiliye Uzmanı Mutlu Vurkun, Kardiyoloji Uzmanı Ahmet Salman, Dermatoloji Uzmanı Mehmet Ali Bozok, Eski başhekim Tamer Mican, Üroloji Uzmanı Deniz Gencer, Çocuk Cerrahı Ömer Faruk Kazancı, Genel Cerrah Hasan Emiroğlu, Adli Tıp Uzmanı Hikmet Onur.

Yorumlar (2)

Magdur 8 Yıl Önce

Insanlara iftira atmak bu kadar basitmi. Paralel sendikaya paralel memur derneklerine uyeligim yok.bankasyada hesabim yok. Tam bir cadi avi yapilmakta. Gece yarilarina kadar sekreterlikte toplanti yapipta sonra bizim haberimiz yok isimler bakanliktan geldi diyenlere hakkimi helal etmiyorum.colugundan cocugundan bulsunlar

mehmet usakli 8 Yıl Önce

yazik o kadar okuyorsun doktor oluyorsun biri gelip arkandan paralel dedi diye ekmeginden oluyorsun ulkemizin geldigi hale bak. darbecileride darbeyi firsata cevirenleride Allahin adaletine teslim ediyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.