Uşak TV

UŞAK ŞEHİT PİLOTUNU UĞURLUYOR

Adliye&Jan.&Polis

Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan, Uşak'ta son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlanıyor.


Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan, memleketi Uşak'ta son yolculuğuna uğurlanıyor.
Şahan'ın cenazesi, Ankara'dan askeri uçakla Uşak'a getirildi. Cenaze önce evine getirildi. Ardından da Yücetepe Camiine getirilerek ikindi namazı beklenmeye başlandı. Evinde gözyaşı adeta sel olurken
İkindi namazına müteakip Yücetepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şahan'ın naaşı Şekerevleri Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilecek.
Şehidin silah arkadaşları da şehidi son yolculuğunda yalnız bırakmıyor. Birlikte görev yaptığı pilot arkadaşları da cenazeye katılıyor. Şehidin anne babası ve eşi ayakta durmakta adeta zorlanıyorlar. Şehidi yakındna tanıyan tanımayan Uşaklılar cenaze namazı için akın akın Yücetepe Camiine geliyorlar. 
www.usak.tv facebok sayfamız üzerinden ev ve 
camiden canlı olarak yayın yaptık . Yayınımız aynı anda binlerce kişi tarafından izlendi. Camiden ve Mezarlıktan canlı yayınımızı facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/usaktv.habersitesi.3/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.