Uşak TV

UŞAK POLİSİNDEN BAŞARILI NARKOTİK OPERASYONU

Adliye&Jan.&Polis

UŞAK POLİSİNDEN BAŞARILI NARKOTİK OPERASYONU

Uşak Polisi narkotik köpeği Tora’nın da yardımı ile başarılı bir operasyona imza attı. Yapılan operasyon sonucu 420 gram esrar, 492 adet fişek halinde 2000 Gram esrar, ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada:

“Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlileri Narkotik Detektör Köpeği “TORA” ile birlikte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaklaşık (1) ay süre ile yaptıkları çalışmalar esnasında;

 

Uyuşturucu madde ticareti suçunun işlendiğini delillendirmek amacı ile operasyon öncesi uyuşturucu madde ticareti yapan hedef şahıslardan uyuşturucu madde satın alan (4) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılmıştır.

 

Tüm bu çalışmalar sonrası Cumhuriyet Başsavcılığımızın koordinesinde 13/10/2009 günü yapılan planlı projeli eş zamanlı operasyon kapsamında, M.G. (25), N.G.(46), G.G.(yaşı küçük) ve F.G.(30) isimli şahısların ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramada toplam;

 

 (420) gram civarında esrar maddesi,

(492) adet satışa hazır hale getirilmiş ve fişek tabir edilen (2000) gram esrar maddesi,

(2) kök kenevir bitkisi,

(1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

 

Operasyon kapsamında hakkında işlem yapılan (4) şüpheliden, M.G. (25), N.G.(46) ve F.G.(30) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANMIŞLAR’ dır.

 

Halkımızın huzurunu ve güvenliğini bozmaya yönelik her türlü oluşumlara, özellikle gençlerimizi zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemizin aralıksız devam edeceği kamuoyuna duyurulur” dendi.











Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.