Uşak TV

UŞAK POLİSİ 20 KG ESRAR ELE GEÇİRDİ

Adliye&Jan.&Polis

UŞAK POLİSİ 20 KG ESRAR ELE GEÇİRDİ

Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uşak-İzmir karayolu üzerinde bir otomobile düzenlediği operasyonda 20 kilo 460 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği Tora buldu.

23 Mayıs Pazar günü Afyonkarahisar’dan İzmir istikametine gitmekte olan A.E.(48) ve S.A.(25) isimli şahısların içinde bulunduğu harf ve rakam grubu açıklanmayan 35 plakalı otomobili yakın takibe aldı. Uşak-İzmir karayolu üzerinde otomobili durduran polis, narkotik köpeği ‘TORA’ eşliğinde yaptığı aramada otomobilin değişik yerlerinde gizli bölmelerde 21 paket halinde toplam 20 kilo 460 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Otomobile ve uyuşturucuya el koyan polis, A.E. ve S.A.’yı da gözaltına aldı. Şahıslardan A.E.’nin daha önceden de uyuşturucu satmak suçundan sabıkalı olduğu belirlenirken, A.E. ve S.A.’nın yapılan üst aramalarında başka kişiler adına düzenlenmiş kredi kartları ile banka havale makbuzları bulundu. Ele geçirilen esrar maddesinin piyasa değerinin 50 bin TL olduğu ve Güneydoğu bölgesinde bir ilden alınarak pazarlanmak üzere İzmir’e götürüldüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.