Uşak TV

UŞAK ONLARA AĞLIYOR

Adliye&Jan.&Polis

UŞAK ONLARA AĞLIYOR

Uşak’ta Bayramın 3. Günü meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren baba oğul ve anne ile aynı köyden olan genç gözyaşları arasında toprağa verildi. 4 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili olarak soruşturma devam ederken vatandaşlar bu yolda bir çok ölümlü kaza meydana geldiğini ve acilen bu yolun genişletilmesini istediler.

Bayramın 3.günü meydana gelen kazada ölenlerden Mustafa ÇAVUŞ’un (45) Uşak’ta dokumacı olduğu bildirildi. Mustafa Çavuş ve Oğlu Ramazan Çavuş’un yanı sıra eşi Nilgül Çavuş ile aynı köyden olan Tanju TEKİN aynı kazada feci şekilde can verirken aynı araçta bulunan Eda Alkan (22) ve Ali Arda Alkan (2) ile jeepte bulunan Mustafa Işık, Sinan Işık ve Derya Işık yaralanmıştı.

Yolda hiç fren izinin olmaması ve her iki aracında büyük hasar alması çarpışmanın çok hızlı olduğunu gösteriyor. Tam köprü üzerinde gerçekleşen çarpışma sonucu anne oğul’un cesetleri yol üzerine düşerken araç köprüden uçmuştu.
Ailenin memleketi Karahallı’nın Kaykıllı köyüne bu gün adeta ateş düştü. 4 Cenaze köyde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada ölenlere Allah’tan rahmet kederli ailelere başsağlığı diliyoruz.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.