Uşak TV

UŞAK'IN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ MESUT GEZER OLDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne atanırken Polis Baş Müfettişi Mesut Gezer ise Uşak Emniyet Müdürlüğüne atandı.

49 İlin Emniyet müdürün değiştirildiği Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne atanırken Polis Baş Müfettişi Mesut Gezer ise Uşak Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Uşak’a Emniyet müdürü olarak atanan Mesut Gezer 1993 Yılında Polis Akademisinden mezun oldu. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda Komiser yardımcısı olarak polislik mesleğine başladı ve sırasıyla Kars, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, İstanbul, Nevşehir ve tekrar İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrolarında asayiş, yabancılar, trafik, havalimanı birimlerinde, İlçe Emniyet Müdürlüklerinde ve son olarak İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2017 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. Halen Emniyet Genel Müdürlüğünde Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken de Uşak’a emniyet müdürü olarak atandı. Mesut Gezer Evli ve iki çocuk babasıdır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.