Uşak TV

UŞAK'IN ÜNLÜ SERVİSCİSİNİN ARAÇLARINA TEFECİ EL KOYDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ın kanayan en büyük yaralarından biri olan tefecilik can yakmaya devam ediyor. Ünlü servisci tefeye para aldığı şahsın araçlarına el koyduğunu idda etti.

Bankadan kredi kullanamayanları hedef seçen tefeciler yüksek faizlerle verdikleri paraları tahsil edemeyince her türlü yola başvuruyorlar. Tefeciler nedeniyle batan kişileri firmaları Uşaklılar tanırlar bilirler.

Dün yaşanan Tefecilik iddiası bu defa Uşak’ın en büyük servis işletmecilerinden birini vurdu. Ö. Tur’un sahibi Yunus Ö. TefeyEaldığı borcu ödeyemediği için 5 adet aracına el konulduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Servislere el konulduğu için İşçi servisleri yapılmakta zorlanırken tefecilik yaptığı iddia edilen Özgür D. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yunus Ö. Maddi zorluk çekinde Özgür D. Deden tefeye paraya aldığını ve sürekli faiz ödemekten ana borcu bir türlü kapatamadığını Denetimli serbestlikle cezaevinden çıkan Özgür. D. nin işyerine gelerek bazı araçların anahtarlarını şoförlerden aldığını ve araçları evin önüne götürdüğünü iddia etti. Özgür D. nin 145 bin lira alacağına karşılık araçlarına zorla el koyduğunu iddia eden Yunus Ö. Şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Uyuşturucu ile büyük mücadele veren Uşak Polisini Uşak’ın en büyük kanayan yarası olan tefecilik konusunda da daha uyarlı olamaya davet ediyoruz.

 

 

Yorumlar (11)

Uşaklı 8 Yıl Önce

En büyük derken benim.bildiğim en büyük servisci sadece kendine ait arabaları ve kalite çalışan RAMAZAN ERGENÇ tur vardır.onunda sahibi kim bilmiyorum

isimsiz 8 Yıl Önce

Yunus beyin eskiden neyi varmış. herkez biliyo araştırsınlar

adam 8 Yıl Önce

zorlamı vermişler alırken iyi

elhamdülillah ülkede istikrar... 8 Yıl Önce

eee %49.5 istikrar diye oy vermedi mi ohh olsun

dikilitaş 8 Yıl Önce

Allah yunusun yardımcısı olsun

isimsiz 8 Yıl Önce

Dilerim bu davetinizi duysunlar... Bunun için belki bu hususu burada biraz daha işlemek, olan bitenleri devamlı gözler önüne sermek faydalı olacaktır kanaatindeyim.

UŞAKLI 8 Yıl Önce

olmasa i̇yi̇ydi̇ Allah yardimcisi olsun

korsan 8 Yıl Önce

emniyet bu tefecilerin malına mülküne el koysun hapsaneyede göndersin ondan sonra tefeci kalıyormu piyasada görelim

dikilitaş 8 Yıl Önce

Her güzel şeyin Bir sonu vardır yunus efendi

Ö.molla 8 Yıl Önce

Yunus efendi hep böyle insanlarla birlikte olursan sonuda kötü olur

Ben 8 Yıl Önce

Onların zaten eskiden paraları vardı arabalarını sattılar evlerini sattılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.