Uşak TV

UŞAK'IN TANINMIŞ İŞ İNSANI ÖMER OKTAY AKARCA KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ın ünlü simalarından Akarca Tekstil ve Final Yaylı yataklarının sahiplerinden Ömer Oktay Akarca geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 2009-2004 Yılları arasından Ali Erdoğan’ın Belediye Başkan yardımcılığını da yapan Ömer Oktay Akarca’nın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Dün akşamüzeri işyerinden eve gelen Ömer Oktay Akarca eşine “Ben nefes alamıyorum” dedi. Bunun üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri Ömer Oktay Akarca’yı Uşak Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdılar. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Akarca’ya ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Akarca kurtarılamadı ve sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

EN SON ÖNCEKİ ÖNCEKİ GÜN GÖRÜŞMÜŞTÜK

Ömer Oktay Okarca gönlü bol eli bol herkesin sevgisini kazanmış bir iş insanı ve siyasetçi idi. Yaklaşık 30 yıldır tanıdığım Ömer abi ile en son önceki akşam 23:00 de görüşmüştüm. Uzun uzun sohbet ettik ve onu şeker hastası olduğu için Korona’ya karşı uyardım ve aman dikkat et abi dedim. Hatta “Bu günlerde ölen çok sen insanlara fazla yaklaşıyorsun şeker hastasısın birde senin cenazenle uğraşmayalım” diye de şakalaştım. Ömer abi beni çok severdi bende onu. Ne zaman OSB ye uğrasam onun çayını içmeden halini hatırını sormadan gelmemeye çalışırdım. Beyefendi ve renkli kişiliği ile tanıdığım Ömer abi ile konuşmamdan 30 saat sonra ölüm haberini almak beni çok üzdü doğrusu. Eğer ölmeseydi Antalya’dan döndüğümde buluşup birlikte yemek yiyecektik sohbet edecektik. Ama nasip olmadı.
Belediye başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde de kapısına gelen herkesin sorunuyla ilgilenen Ömer Oktay Akarca’ya Allah Rahmet Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanın Cennet olsun Ömer abi.

Yorumlar (1)

Seren 3 Yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin. ALLAH ailesine sabır versin garibanların sorunlarınlada ilgileniyormuş kapısına geleni çevirmezdi diye söyleniyorsa çünkü cennet ülkemde gariban çok. ALLAH cümlesinin yardımcısı olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.