Uşak TV

UŞAK'I SARSAN ÇAKMAK CİNAYETİNE 3 TUTUKLAMA

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta dün meydana gelen ve iki kişin öldüğü bir kişinin de yaralandığı Çakmak Cinayetinden 3 tutuklama çıktı.

Uşak’ta dün meydana gelen ve iki kişin öldüğü bir kişinin de yaralandığı Çakmak Cinayeti ile ilgili olarak yakalanarak Adliyeye sevk edilen baba ve iki oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Dün öğle civarında Mehmet Akif Ersoy mahallesinde Cuma Pazarında meydana gelen olayın ayrıntıları da ortaya çıktı.

İddiaya göre geçtiğimiz hafta 1 Milyoncu olarak tanınan pazarcılardan Çakmak alan Yaşar Kapısız dün Buyurganların işlettiği sergiye gelerek çakmağın bozuk çıktığını söyleyerek değiştirilmesini istedi. Ölenlerden buyurganlardan birisi “Amca sen bu çakmağı geçen hafta almışsın üstelik kırmışsın” diyerek değiştirmek istemedi. Ancak Yaşar Kapısız hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine yeni bir çakmak veren Buyurganlar “Allah aşkına bir başımızdan git” dediler. Bunun üzerine Yaşar kapısız sergiyi tekmeleme başladı. Buna kızan tezgah sahipleri de Yaşar Kapısız’ı itekleyerek uzaklaştırdılar.

Eve giden Yaşar Kapısız olayı oğullarına anlattı. Oğullarından Tugay Kapısız pompalı tüfeği aldı babası ve biri kardeşi ile birlikte Pazar yerine gittiler.

Baba Yaşar Kapısız tezgahı ve kendinin tartıştıkları Mevlüt Buyurgan (38) ve yeğeni İsmet Buyurgan (37) gösterdi. Bunun üzerine Tugay Kapısız pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı. Pazar yeri bir anda kan gölüne dönerken 3 kişi geldikleri beyaz minübüs ile kaçtılar.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak Mevlüt Buyurgan ve İsmet Buyurgan kurtarılamadı. Polis te yaptığı araştırma ile kısa sürede katilleri belirleyerek akrabalarının evinde yakaladı.

Mevlüt Buyurgan ve İsmet Buyurgan’ın cenazeleri Otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bugün adliyeye sevk edilen ve cinayete sebep olan Yaşar Kapısız Tetiği Çeken oğlu Tugay Kapısız ve onlara yardım eden Erdem kapısız çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Olay anında adliyede olduğu belirtilen Emre Kapısız ise serbest bırakıldı.

Mevlüt Buyurgan ve İsmet Buyurganın 4 er çocukları olduğu bildirildi. Amca Yeğen 19 Şubat Pazar günü toprağa verilecek. 









Yorumlar (3)

mehmet canpolat. 7 Yıl Önce

Söylenecek tek cümle dahi bulamıyorum sözün bittiği yer Allah mekanlarını cennet eyler inşAllah amin

ali 7 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin nasıl kıydınız en çok sevilen en yumuşak huylu mülayim iki adama elleriniz kurusun. mevlüt abimmm

Elmalidere 7 Yıl Önce

Mevzu cikiyor heryerde genclerin kani kayniyor bu gençleri iyi seylere yoneltelim uşagi gelistirin biraz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.