Uşak TV

Uşak-Gediz Karayolunda Kanlı İnfaz

Adliye&Jan.&Polis

Gediz'in Yenikent Beldesinde Orhan Memiş, geçen yıl kardeşinin öldürüldüğü soruşturmada tutuklanarak cezaevine giren ve kısa bir süre önce tahliye olan İsmail Yiğiter' in otomobilini pompalı tüfekle taradı, olayda bir kişi öldü 2 kişi ağır yaralandı.
Yenikent beldesinde oturan Kadir Memiş, geçen yıl ağustos ayında kayıp olarak aranırken, cinayete kurban gittiği ortaya çıkmış olayla ilgili olarak Umut Ö. ve İsmail Yiğiter, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cinayetin Kadir Memiş'in bugün ölen İsmail Yiğiter'in kızı Hamide Yiğiter'i taciz ettiği iddasıyla işlendiği ortaya çıkmıştı. 
İsmail Yiğiter, kısa bir süre önce cezaevinden tahliye oldu. Bunu öğrenen geçen yıl öldürülen Kadir Memiş'in ağabeyi Orhan Memiş, 2 arkadaşıyla birlikte takip ettiği İsmail Yiğiter'in otomobilini, Yenikent beldesi çıkışında durdurarak pompalı tüfek ile ateş açmaya başladı.
Orhan Memiş ve 2 arkadaşı geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar İsmail Yiğiter, eşi Hatice (39) ve kızı Hamide Yiğiter (19) ambulansla Gediz Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ancak yaralılardan İsmail Yiğiter, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yiğiter çiftinin kızı Hamide Yiğiter'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı saldırı olayının faillerinin geçen yıl öldürülen Kadir Memişin ağabeyi Orhan Memişin yanı sıra R.G. ve İ.M. olduğu tespit etti. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.