Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİNİN ADI FETÖ İLE GEÇEN FİRMALARLA BÜYÜK AŞKI

Adliye&Jan.&Polis

Devlet Fetö ile mücadele ederken Uşak Belediyesinin FETÖ ile adı geçenler ile çalışmak için can atması ve FETÖ ile adı geçen firmalara milyonlar aktarması anlaşılır gibi değil. 15 Temmuz Darbe girişiminden hemen kendisine biat etmeyen yaklaşık 50 çalışanının da işine son veren ve sonra geri almak zorunda kalan Uşak Belediyesinin şirketi UTAŞ’ta ortağının birisi FETÖ’den tutuklu diğer ortağı FETÖ’nün göbeğinde iken sözde mağdur yapılarak kurtarılan ve gizli ortaklarından biri de sözde mağdur İskender Doğan olan Ercan Elektriğe milyonlar aktarırken yine FETÖ kararnamesi ile ihraç edilen fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu’nu çalıştırmaya devam ederken son olay pes dedirten cinsten.

Uşak Belediyesi Uşak’ın en büyük firmalarından USAŞ’ın sahibi Uşaklı Ünlü İşadamı Asım Kalelioğlu’nun batırılması olayında adı geçen ve işadamını FETÖ’ye ittiği iddia edilen şahsın firmasına üstelik ihalesiz olarak milyonluk iş verdi. 

Asım Kalelioğlu’nun Cemaatci olarak nitelendirdiği ve 2015 yılındaki ifadesinde geçen Mustafa Erdoğan’ın firması DENÇEV Uşak’ın kağıt atıklarını toplayacak. Üstelik Belediye bu iş ihalesiz verdi ve iddialara göre de beş kuruş para almayacak.

Asım Kalelioğlu iddianamede yer alan ifadesinde “O dönemde şirket çalışanı olan ve cemaate yakınlığını sonradan öğrendiğim emekli Astsubay Mustafa ERDOĞAN isimli Şahıs bana müfettişlerin cemaatçi olduğunu, bunlarla ancak yine cemaatçi olan Ankara ilinde eski yeminli Mali Müşavirlik yapan Veysel ERDEL isimli şahsın bu işleri halledebileceğini söyledi”

İşte Bu Mustafa Erdoğan Şimdi DENÇEV’in sahibi. DENÇEV Denizli de kurulu bir firma. Uşak’ta bir çok geri dönüşümcü varken Uşak Belediyesinin ihalesiz olarak kağıt toplama işini bu firmaya vermesi akıllarda soru işareti bırakıyor.

SOKAK TPLAYICILARI DA İŞSİZ KALDI

DENÇEV’in Uşak’taki atık kağıt topları işini sessiz sedasız ihalesiz bir şekilde alması ile firma sokaklarda kağıt ve atık toplayarak geçimini sağlayanların bu işi yapmasına izin vermemeye başladı. Uşak Belediyesi ile anlaşama yaptığını belirterek sokak toplayıcılarının kağıt toplasına izin vermeyen firma çalışanları ile sokak toplayıcıları da zaman zaman karşı karşıya geliyor.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ESKİ ÇÖP MÜDÜRÜNÜN DENÇEV REKLAMINDA NE İŞİ VAR 

Yorumlar (3)

uşaklı23 7 Yıl Önce

kazımkarabekir caddesine ihtiyaç yokken asfalt atıldı.neden.araştırabilirmisiniz

eski çalısan 64 7 Yıl Önce

çalısan bır sırketın ( usaş ) bırden batması ve buna anlam getıremeden mazlum işçilerin alacaklarını bıle alamaması hakıkaten akıllara durgunluk verecek bır olay ... bu işin arkası arastırılmalı ve gercek ortaya cıkarılmalıdır.uşas gıbı bır sırketı nasıl batırıldıysa mutlaka bırılerının elının olması gereklıdır.

ısık mah sakini 7 Yıl Önce

Isık mah asfalt sökülüp tas dösendi metre kare basına para ödendi. Peki karaagac mah. Den tas döseme ücreti alinmadı. Ayrıca kömür yardımı yapilan ailelerin arastırılması. Adamın evşnde dogal gaz var kömğr yardımı yapiliyor üstelik. 450.500 tl satılamaz yazan kömürü satıyor. Muhtarların bu konuda arastırlması lazım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.