Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİNDEN SIKIŞAN TRAFİĞE SAHTE TRAFİK POLİSLİ ÇÖZÜM

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Belediyesi şehir içinde sıkışan Trafiği rahatlatmak için Sahte Trafik Polisleri ile Ağır tonajlı araçlara Güney Çevre yoluna yönlendiriyor.

Şehir içi trafik Zabıta ekiplerine POLİS YELEĞİ giydiriliyor ve sahte Trafik polisliği görevi yapması isteniyor. 
Üstelik bu olayın yaşandığı yer Trafik Bölge Müdürlüğüne sadece 70 metre uzaklıkta yaşanıyor.

Uşak’ta uzun süredir devam eden karayolu yapımları ve şehir içindeki ana arterlerin trafiğe kısmen kapatılmasından dolayı yaşanan trafik tıkanıklığı Uşaklılar tarafından sert bir dille eleştirilmeye başladı. Şehir içi trafiği bir türlü düzenleyemeyen Uşak Belediyesi bulduğu ilginç yöntemle tonajlı araçların şehir içine girmemesi için yeni bir uygulama başlattı!. 
Başka yerde örneği yok!. 
Uşak Belediyesi şehir içinde yaşanan trafik curcunasından kaynaklanan şikayetlerin artması üzerine zabıta ekiplerinin kıyafetlerini değiştirerek TRAFİK POLİSİ ibareli kıyafetler giydirdi. 
SAHTE TRAFİK POLİSLERİ NE KADAR ÇÖZÜM 
Zabıta ekiplerine giydirilen trafik polisi elbiseleri ile şehir içinde yaşanan trafik karmaşasının önüne geçmeye çalışan zabıta ekipleri ya da sahte trafik polislerinin trafiği nasıl düzenleyeceği merak edilirken aynı zamanda uygulamanın hukuki olup olmadığı da akla gelen sorular arasında yer alıyor!..
EMNİYET NEDEN SES ÇIKARMIYOR
Sahte Trafik Polislerinden Uşak Emniyetin haberin olmaması imkansız. Çünkü o yolda günde onlarca emniyet aracı gelip geçiyor. Üstelik Polis elbisesi giymiş zabıta ekiplerini tanımayan da yok. Bu da Polis Elbisesi giymiş sahte polislerden Uşak Emniyetinin haberinin olduğu yönünde değerlendiriliyor. 
 















Yorumlar (11)

Trafikçiyim 8 Yıl Önce

Kazım bey böyle sansasyonel haberler yapmaya çalışıp da Uşak Belediyesi'ne ve Emniyeti karalamayın. bende Trafik polisiyim Yeri geliyor bazı okul çıkışlarında bizim bile etmediğimiz yerde belediye elemanları bizim yeleklerimizi giyip trafiği kontrol altına alıyor ve bu bizim bilgimiz dahilinde olan bir şey Adamlara gidip de trafik cezası kesmiyor yani Ayrıca Fahri trafik müfettişleri de var Bunlar da trafik Polis değil sivil vatandaşlar Hadi onları da ses yap Bu arada ben Uşak'ta çalışmıyorum Kamu yararı var burada bir de haberci olacaksınız zaten haberlerinizi de hep karalamaya yönelik sanmıyorum gerçek bir basın mensubu olduğunuzu. Saygılar

Alperen 8 Yıl Önce

Eyyy Uşak tv!!! Cefa çekmeden sefa sürülmez. Kazı yapılmadan yapılan yeni bi sistem varsa söyleyin de millet eziyet çekmesin... İçi boş laf olsun diye haber yapmayın. İşinize gelmediği için yayınlamazsınız gerçi

muhammed selamed 8 Yıl Önce

kesinlikle baskı hatasıdır veya yanlış giymişlerdir.normalde zabıta trafik yazması gerekirken zabıta olmuş trafik polisi iyi kafası kızan giysin cumhuriyet savcısı cüpbesini adliyeye dalsın öteki vatandaş ta polis elbisesi tedarik edip gezsin ..b ence suç bu

Unutkan 8 Yıl Önce

Üç ay sonra bizim sahemizde uşağın yolu oldu diye bas bas bağırırlar ortalarda,bir senede hem yakıttan,hem araca verilen hasardan,hem ödenen yol paralarından hemde kafalarına göre sağa sola koudukları deynekçileri unuturlar,unuttururlar,böyle belediye düşman başına

yazik 8 Yıl Önce

Bu semihinde yapmadığı iş yok arkadaş dos doğru zabitaligi yaptinda polislik senin neyine

Biradam 8 Yıl Önce

Akp li belediyeler kanunsuzlugu kendisinde hak görüyor kanun tanimamalari kendilerini her seyin üstünde görmelerinden kaynaklaniyor. Devletin polisi korkuyor birsey deseler yada bir islem yapsalar islemi yapan Polis ve emri veren amir fetö den iceri alina bilir. O yüzden böyle. Sizde bu yorumu yayinlamazsaniz Sizde korkuyorsunuz sonucu cikar.

uşaklı 8 Yıl Önce

noldu vatan hayinliğimi yaptı devletimi sattı terör mü yetiştirdiçözüm üretmese nerde bu belediye dersiniz çözüm üretincede manayak manyak haber yaparsınız taraflı olmayın adam gibi işinizi yapın ne güzel en azından çözüm üretmeye çalışmmış ayıp senin yaptıgın kazım . chp li oldugunu cümle alem biliyor ama en azından adaletli olabilmeye çalış adaletlı olamazsın zaten .

Usakli 8 Yıl Önce

Bana da savcı elbisesi giydir yada doktor elbisesi verin ..herkea isini yapsin

İsci 8 Yıl Önce

Temizlik personellerine de doktor elbisesi verin giysin adamlar ne var bunda doktorculuk oynarlar ..herkes isini yapsin

sıradan vatandaş 7 Yıl Önce

biz giyip yapmış olsaydık ağır cezaları var. o zaman onlara da ağır ceza olması gerekmiyor mu? o zaman bende başka iş kıyafetleri giyeyim bende mudahalede bulunayım. var mı böyle mantık savunacağım diye çok değişik yorum yapmışşsınız.

kanuncu 7 Yıl Önce

iyi o zaman bende hastalandığında doktor önlüğü giyip sni tedavi edeyim. buna ne dersin. kanunsuz iş yapacak sonrada çözüm getirmiş olacak. yasalar hepimize var efendi. dayısı olan yasa tanımasın o zaman dicem zaten tanımıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.