Uşak TV

UOSB`DEN EMNİYET MÜDÜRÜ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Adliye&Jan.&Polis

UOSB`DEN EMNİYET MÜDÜRÜ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM ve Yönetim Kurulu üyeleri Uşak’ta görevine başlayan Emniyet Müdürü Şammaz DEMİRTAŞ’I ziyaret etti.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM, Emniyet Müdürü’ü Şammaz DEMİRTAŞ’ a yeni görevinde başarılar dileyerek, kurumlar arasındaki diyalogun önemine değindi. Uşak’ta ki tüm kurumların birlikte bir sinerji kurmaları gerektiğini ve Uşak’ın kalkınması ve gelişmesi için tüm kurumların birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirten Ali YILDIRIM, bu sinerji sayesinde Uşak’ın hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü’ü, Uşak’ın gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu, girişimci ruhunun ön plana çıktığını belirtti. Uşak’ta güvenlik ve emniyet çalışmalarının daha da iyileşerek devam edeceğini belirtti. Ayrıca Uşak’ta görev yapmaktan mutluluk duyacağını da söyleyen Şammaz DEMİRTAŞ, ziyaretleri için UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM ve UOSB Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.