Uşak TV

ÜNLÜ OTELCİ EŞİ VE ÇOCUKLARI TOPRAĞA VERİLDİ

Adliye&Jan.&Polis

Antalya da geçirdikleri kaza sonucu yaşamlarını yitiren 4 kişilik Uşaklı Er ailesi gözyaşları arasında Eşme’de toprağa verildi.

Antalya'da kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu yaşamını yitiren Happy Elegant Otel’in sahipleri aynı aileden 4 kişinin cenazesi bu sabah Antalya’dan getirilerek Eşme'de toprağa verildi.
Antalya-Isparta karayolunda 33 yaşındaki Ersin Er'in kullandığı 07 N 1954 plakalı minibüs, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Cemil Dursun yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu yaşamlarını yitiren iş adamı ve Mahmut Bey Otelciler Derneği Başkanı Ekrem Er (61) eşi Saliha Er (61), oğlu Ersin Er (33) kızı Semra Er'in (37) cenazelerinde göz yaşı adeta sel oldu.
5 yıldızlı Happy Elegant Otel’in sahibi ve Mahmutbey Otelciler Derneği Başkanı olan Ekrem Er’in, eşinin ve çocuklarını ölüm haberi otelcilik camiasını ve Uşak’ın Eşme ilçesindeki yakınlarını yasa boğdu. Sabah saatlerinde yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınan cenazeler Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’ne ait cenaze nakil aracı ile Eşme ilçesine getirildi. Eşme’nin Kemer Mahallesi’ndeki Hacı Yahya Kalak Cami’ne getirilen cenazeler, cami bahçesinde hazırlanan musalla taşına ve masalara yan yana yerleştirildi. Ekrem Er, eşi Saliha Er, kızı Semra Er ve oğlu Ersin Er’in cenazeleri ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eşme Kemer Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Er ailesinin, Kula da dericilik yapan kardeşli Alim Er’in çocuğunun nişan töreni için önce Eşmeye sonrada Kulaya gitmek için yola çıktıkları belirtildi. Uşak’a geldikleri belirtildi.
Er Ailesine Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 




























































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.