Uşak TV

ÜNLÜ MÜTEAHHİT'İN ŞOK EDEN GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE DÜŞTÜ

Adliye&Jan.&Polis

SÜTYENLİ KADIN İÇ ÇAMAŞIRLI MÜTEAHHİTİN ŞOK GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE DÜŞTÜ

Ünlü müteahhitin görüntüleri ineternete düştü…
Uşak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan vibratörlü sex sakndalı ile ile çalkalanmış şantaj çetesinin 6 üyesi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu olayın davası ve kimlerinin görüntülerin olduğu sır gibi saklanırken internete düşen bir görüntü vay be dedirtti. İnternete düşen görüntüde bir müteahhit kadın iç çamaşırları giymiş halde göbek atıyor. Facebook'tan sahte hesapla yayınlanan görüntünün birkaç gün sonra yayından kaldırıldığı görülürken görüntüler hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

Görüntülerde sarışın bir kadın ve ünlü bir müteahhit birlikte yatak odasına giriyorlar gizli kamera ile çekildiğini sandığımız görüntülerde sarışın kadın hadi fantezi yapalım bahanesiyle müteahhite Sütyen taktırıp kendi iç çamaşırını giydiriyor. Sonrada vermicem vermicem diye peşinden koşturuyor. Ünlü müteahhitin içine doğmuş olacak ki böyle görüntü çekip internete koyuyorlar bizi de çekmesinler şeklinde konuşmaları geçiyor. 
İnternette yayınlanan ve kısa süre sonra yayaından kaldırılan görüntülerin kim yada kimler tarafından çekildiği bilinmiyor. İnternnette ünlü müteahhitin görüntülerin yayınlanması Vibratörlü sex tuzağı görüntülerin de her an internete düşebileceği endişesine sebep oldu. 
Bu arada sex ve şantaj davasının henüz açılmadığı gelen bilgiler arasında. Davanın gecikmesin neden ise Çete lideri olduğu idda edilen Himmet S. Nin bilgisayarında bulunan iki dosyanın polis kriminalinde halen açılamaması olarak gösteriliyor. Davanın bu dosyalar da açıldıktan sonra açılması bekleniyor. 


Yorumlar (2)

vatandaş 8 Yıl Önce

Kimmiş bu ünlü mütahit. .?

eee 8 Yıl Önce

mütahitlerde para çok,,, 1 e yap 5 e sat ,,, yarayacakmıydı,, adama dansöz kıyafeti giydirip oynatırlar böyle işte

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.