Uşak TV

UCUBE BİNALAR TEHLİKE SAÇIYOR 3 BELEDİYE BAŞKANI DA ÇÖZEMEDİ

Adliye&Jan.&Polis

Yıllardır Uşak'ın kanayan yarası haline gelen ucube binalara bir türlü önlem alınmıyor.

 Sayın Eski belediye Başkanları Mesut Apaydın, Ali Erdoğan ve Yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Başkan Yardımcıları Hüseyin ufuk Uğur, Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdür, Zabıta Müdürü ve tüm sorumlular.. İnşallah bir gün Dörtyol’a yaya olarak düşer ve UCUBE BİNA’dan kafanız tuğla parçaları düşer o zaman aklınız başınıza gelir o zaman gereğini yaparsınız. Bu nedir arkadaş senelerdir Ucube halde olan Dörtyol İş hanından daha önce tuğla parçaları düşmüş DSP İl Başkanı ve Muhasebeci Hasan Alçılıoğlu’nun kafası yarılmıştı. O bina halen öyle duruyor. Dün bir haber adlık bu defa yine Dörtyol’dan başka bir binadan tuğla parçaları bir ailenin üstüne düşmüş ve aile yara almadan güçlükle kurtulmuş.

Şimdi Başta Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve İmardan Sorumlu Başkan yardımcıları Ufuk Uğur ve Zabıtadan Sorumla Hakan Uludağ’a soruyoruz geçmiş belediye başkanları ve sorumluları yıllardır bu bina ile ilgilenmedi diye sizin de mi ilgilenmemeniz gerekiyor. Bu soruna çözüm bulmak bu kadar zor mu? Çözüm bulmak için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor?

SORUMLU SİZSİNİZ

Sayın Nurullah Cahan Uşak’ın Belediye Başkanı olarak baş sorumlu sizsiniz. Dörtyol da bulunan bu ucube binaları ve Valilik yanında bulunan ucube binaları ne yapacaksınız yapın artık. Uşak halkı bunu sabırsızlıkla bekliyor. Şehrin göbeğinde senelerdir bir tülü tamir ettirilemeyen gelip geçenin üstüne Tuğlaların düştüğü bina sorununu çözmek bu kadar zor olmamalı.. 










Yorumlar (1)

Elmalıdereden.. 8 Yıl Önce

İllaki birinin ölümüne sebep olacak.belediyeden uşagı yönetiyoruz diyenler.biri ölürsede önlem almayanlar belli.bunlar yargı önüne çıkar.bu ancak böyle olur.kanun ile.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.