Uşak TV

TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYETTE FLASH GELİŞME

Adliye&Jan.&Polis

Simav da elleri ayakları bağlanmış boğazı kesilmiş ve öldürülmüş olarak bulunan 12 yaşındaki çocuğun katil zanlıları da 3 çocuk çıktı

Simav ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan çocuğun cenazesi defnedildi
Cinayetin işlendiği ormanlık alana getirilen katil zanlıları, ifade verdi

Kütahya'nın Simav ilçesinde, ormanlık alanda öldürülmüş bulunan 12 yaşındaki Halil Bulut'un cenazesi toprağa verildi.

Eğriler Köyü Camisi'nde İlçe Müftü Vekili Kadir Ünal tarafından kıldırılan cenaze namazına, Halil Bulut'un ailesi, yakınları ile öğrenim gördüğü Naşa Ortaokulundan idareci, öğretmen ve öğrenciler, Simav Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze daha sonra köy mezarlığında defnedildi.

Olay sonrası gözaltına alınan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen katil zanlıları H.K. (16), A.K. (15) ve T.K. (12) ise Eğriler köyüne getirildi. Zanlılar, avukat gözetiminde ifade verdi.

Simav ilçesinde 20 Kasım'da kaybolan Halil Bulut'un bulunması için jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından çalışma yürütülmüştü. Ekipler, Bulut'u Eğriler köyü yakınındaki ormanlık alanda el ve ayakları bağlanmış, boğazı kesilmiş ve başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulmuştu. Jandarma ekipleri, H.K, A.K. ve T.K'yı gözaltına almıştı.

























Yorumlar (3)

sibel akar 8 Yıl Önce

sebep nedir küçücük çocuk yapanlarda çocuk rabbim sen yavrularımıza yanlış akıl fikir verme rabbiim

Tuğçe 8 Yıl Önce

İyi eğitim vereceğiz çocuklarımıza çarşıda gezmeyi yada internet Cafe ye gitmeyi değil okula gitmeyi asiliycaz.ayrica benim çocuğum sağlıklı büyüyor mu diye bakicaz bizimle beraber film yada dizi bakmıycaklar her yaşa uygun film dizi bakılacak ( ev ev gezmeyi bırakın çocuklarla ilgilenin yoksa böyle şeyler oluyor yazık değil 12 yaşında ölen çocuğa Allahım sabirlik versin ailesine şimdi ne para ne mal hiçbirşey bu acıyı dindirmez.yazik çok yazık vah gidene cani katiller hep ceza bitince cikiyo ve devlet iş veriyo ya ölen ve ailesi )

Canan Türker 8 Yıl Önce

Allah ım evlatlarımızla imtihan etme Ailesine sabırlar versin Rabbim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.