Uşak TV

Türkiye Serkan Kıyak'ın İntiharını Konuşuyor

Adliye&Jan.&Polis

Uşak ve Türkiye evini terk edip pideciye kaçan eşini geri getirmek için Müge Anlı’ya çıkan ve sonrasında intihar eden Serkan Kıyak’ı konuşuyor.

4 Aralık’ta 18 aylık bebeğini ve Anneannesini bırakarak evden kaçan Zehra Kıyak’ı bulabilmek için ATV de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Serkan Kıyak eşini geri istediğini ve kandırılıp kaçırıldığını iddia etmişti. Eşi Zehra Kıyak’ın canlı yayına çıkıp seni istemiyorum boşanma davası açtığını söyledi. Bunun üzerine Serkan Kıyak sinir krizleri yaşadı ve kendisini yerden yere attı. Müge anlı ve program katılımcıları her ne kadar bu kadından sana hayır gelmez dese de Serkan Kıyak kendisinin yetiştirme yurdunda yetiştiğini ve çocuğunun da ailesiz büyümesini istemediğini söylemişti.

Dün ise Serkan Kıyak’tan acı haber geldi. 32 yaşındaki genç kendisini yaşadığı evinde doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Acı haber çabuk duyuldu ve programı izleyenler büyük şok yaşadı. Serkan Kıyak’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Serkan Kıyak’ın intihar etmeden önceki gece sosyal medya hesabından kızının resmini

“Sen bu çocuğu nasıl bıraktın lanetli insan” şeklinde paylaşımda bulundu.

ATV de yayınlanan bugün kü Müge Anlı’nın programına bağlanan Serkan Kıyak’ın kız kardeşi ve yakınları çocuğun annesine değil kendilerine teslim edilmesini istediler. Serkan Kıyak’ın cenazesinin bugün Aydın’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.