Uşak TV

TEKSTİL İŞÇİSİ 112'Yİ ARAYIP GELİP CESEDİMİ ALIN DEDİ VE İNTİHAR ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta bir battaniye fabrikasında işçi olarak çalışan genç  112 yi arayıp gelip cesedimi alın dedikten sonra intihar etti. 

Gediz'de İbrahim Sezen (34) evinde doğalgaz borusuna bağladığı iple kendini astı.
Olay dün öğle saatlerinde Özyurt Mahallesinde meydana geldi. Ailesinin evde olmadığı sırada, odadaki doğalgaz borusuna bağladığı iple kendini asan İbrahim Sezen Sağlık ekiplerinin eve gelmesiyle son anda kurtarıldı.
İntihar etmeden önce 112’yi arayan İbrahim Sezen Gelip cesedimi alın dediği daha sonra iple kendini astığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri uzun süre kapıyı açmaya çalıştı. Yakınlarının gelmesiyle eve girebilen polis ve sağlık ekipleri İbrahim Sezen'i asılı olduğu ipten alarak ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Ambulansla Gediz Devlet Hastanesine gönderilen İbrahim Sezen Buradaki ilk tedavisinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Uşak’ta tedavisine devam edilen İbrahim Sezen tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. 
İbrahim Sezen'in Uşak OSB de büyük bir battaniye fabrikasında işçi olarak çalıştığı bildirildi. İbarahim Sezen'in evli ve iki çocuka babsı olduğu ve ekonomik sıkıntı içinde olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.