Uşak TV

SVASLI BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Adliye&Jan.&Polis

SVASLI BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Sivaslı Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl dün akşam Uşak Devlet hastanesi araksında bir evden çıktıktan kısa süre sonra saldırıya uğradı. Belediye başkanı Zafer Küçükgöl odunla dövülerek hastanelik edildi. Zafer Küçükgöl kendisini N.A’nın dövdüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. N.A gözaltına alındı

Sivaslı ve Uşak gündemini yaşadığı aşklarla meşgul eden ve Kanal D’nin sevilen dizisi Nuri’de Nurinin yakalandığı Azgın teke hastalığına yakalandığı iddia edilen Başkan Zafer Küçükgöl en sonunda hastanelik edildi. Zafer Küçükgöl’ün adı bir defa aşk skandallarına karışmış bir çok kadın ile birlikte olduğu iddiaları nedeniyle Sivaslı da AK Parti ile arasında da büyük sıkıntılar çıkmıştı. Zafer Küçükgöl’ün bir ara ihracı bile gündeme gelmiş ancak son anda vazgeçilmişti.

Zafer Küçükgöl’ün Hastane arkasında bir evden çıktıktan sonra aracına binmek üzereyken vurulan odun nedeniyle yaralandığı ve ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. N.A ise suçlamaları reddederek olayla ilgisin olmadığını söylüyor. N.A öğleden sonra savcılığa sevk edilecek.

Sivaslı Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl daha öncede N.A hakkında kendisini tehdit ettiği iddiası ile şikayetci olmuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.