Uşak TV

STAD KARŞISINDAKİ EZO GELİN ARAZİSİ RANTÇILARIN HEDEFİNDE!

Adliye&Jan.&Polis

PLANSIZ ALANLARI RANT ALANINA ÇEVİREREK PLANLIYORLAR! Kural: belediyeye %50 bağış istenecek.
Kural: Geri kalan %50’ye imar verilecek
Aşama: Böylece olmayacak işler olacak milyonlar cebe girecek!

Fettahoğlu’nun 30 dönüm arazisinin yerinde Fettahoğlu değil de normal vatandaşlar olsaydı ne olurdu? Deneyin isteseniz. Tarlanıza bir kuyu açın. Veya sizin için zaruri olan küçük bir yapı inşa edin. Bakın neler oluyor? Anında belediyenin kaçak ekipleri gelir. Cezayı keser, vatandaşın anasını ağlatır. Yanlış anlaşılmasın kaçak yapıyı savunmuyoruz elbet. Meşru da göstermiyoruz. Fettahoğlu’nun arazisine uğramayan, dahası belediye ile ticarete sokan, ticaret kisvesiyle kamu malını peşkeş çeken belediye haramzadelerinin kimseyi kandıramayacağını anlatmaya çalışıyorum
Ezo Gelin Arazisi Yolcu!

Belediye Başkanı Nurullah CAHAN, Yardımcıları Hüseyin Ufuk UĞUR ve Hakan ULUDAĞ’ın ve Utaş'ın maaşsız başkanı Ali Rıza ÇÜMEN’in yeni rant oyunları gündeme bomba gibi düştü.
Son rant olayı da çok ilginç. Stadın karşısında Ezo gelinin bulunduğu ve yeşil alan olarak tescillenmiş yere çöküyorlar! Yine aynı taktikle ilerliyorlar. Arazinin %50’si bağışlanacak %50’nin rantı milyonlar malsahipleri ile birlikte paylaşılacaktır. Halkın hakkı yeşil alanlar böylece yağmalanacaktır.
Evet, şimdi de bunun kararı meclise gelecek. Duyumlarımıza göre imar komisyonu konu zehirli olduğu için karar almadan meclise sevk etmiş. Sorumluluğu üstünden sallamış. 
Şimdi ne olacak? Uşak Halkı kendini şehrini yağmalayanları ve kentin ve çocuklarının geleceğini çalanları hiç unutmayacaktır.Top meclis üyelerine atıldı. Bu kararlar, bu meclisten geçerse halk haklı olarak bu ranttan meclis üyelerinin de faydalandığını düşünecektir! Biz böyle bir şeye ihtimal vermiyoruz. Ancak, Meclis üyelerimizin cesur olmasını ve bu alicengiz oyunlarına alet olmamalarını diliyoruz. Bu baskılar karşısında direnmek Uşak halkına olan borçlarıdır. Aksi takdirde bu üyeler de Uşak tarihine kara kalemlerle yazılacak ve çocuklarına bunun utancını miras bırakacaklardır. Bizden söylemesi. 
Plansız arazilerin %50’sine çökerek, kamuyu koruyormuş gibi yaparak %50’sinden rant sağlayan, şehri planının içine eden, yeşil alanları yağmalayan ve emin adımlarla cezaevine doğru ilerleyen zekanızın, orada da böyle üretken olmasını diliyoruz..! 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.