Uşak TV

SOBADAN ZEHİRLENEN EDA KARAKAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Geçtiğimiz hafta sonu Gediz’in Kızılüzüm köyünde soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren Ünalan Mahallesi muhtarı Ercan Karakaş’ın kızı Eda Karakaş gözyaşları içinde toprağa verildi. 10 yaşındaki kızını toprağa veren baba Ercan Karakaş ayakta durmakta zorlandı.

Uşak’ı üzüntüye boğan olay Gediz’in Kızılüzüm Köyünde meydana gelmiş Ünalan mahallesi muhtarı Ercan Karakaş ve 10 yaşında ki kızı Eda Karakaş ile birlikte gittiği annesinin evinde sobadan sızan karbondioksit gazından zehirlenmişlerdi. Olayda Eda karakaş yaşamını yitirirken baba Ercan Karakaş ve Ercan Karakaş’ın annesi Fatma Karakaş yoğun bakımda tedavi altına alınmışlardı.

Yoğun bakımda tedavisi tamamlanan ve ayağa kalkan Ercan Karakaş bugün kızı Eda’yı son yolculuğuna uğurladı. Eda Karakaş’ın cenazesi önce Ünalan Mahallesindeki evine getirildi ve helallik alındı. Eda Karakaş’ın cenazesi daha sonra Çevre Köyü mezarlığına getirildi ve burada kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenaze namazına AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, CHP İl Başkanı Ali Karaoba mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun bakımdan çıkar çıkmaz kızına son görevini yapmak için gelen baba Ercan Karakaş ayakta durmakta zorlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.