Uşak TV

Sivaslı’da Küçük Çocuk Kazada Öldü Vatandaşlar Uşak Denizli karayolunu Trafiğe Kapattı

Adliye&Jan.&Polis

Sivaslı’nın Pınarbaşı beldesinde bir çok defa ölümlü ve yaralanmalı kazanın yaşandığı kavşakta en son 13 yaşındaki Oktay Çakı dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Aynı kavşakta bir çok kaza meydana geldiğini ve önlem alınmadığını belirten Pınarbaşılılar yolu trafiği kapatarak eylem yaptılar.

Pınarbaşı belde merkezinde bulunan kavşakta Okay Çakı (11) kontrolündeki plakasız motosiklet, C.A. yönetimindeki 20 F 1171 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Oktay Çakı Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken C.A. ise ekiplerce gözaltına alındı. Oktay Çakı, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bugün Oktay Çakın'ın cenazesi defnedildikten sonra bir grup vatandaş kazanın gerçekleştiği kavşağa giderek Uşak - Denizli Karayolunu trafiğe kapattı. Olay yerine Sivaslı Kaymakamı Semih Cembekli, Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak ve Jandarma Albay Murat Kılıç, giderek vatandaşlar ile görüştü. Kazanın yaşandığını kavşakta defalarca ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığını dile getiren vatandaşlar, kavşağa trafik lambası konulmasını istedi. Kaymakam Cembekli'nin vatandaşlarla yaptığı konuşmanın ardından karayolu yeniden trafiğe açıldı.

Sivaslı’da fotoğrafçılık yapan Mesut çakı’nın oğlu Oktay Çakı’nın ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı. Küçük çocuğun 6 ay kadar önce de annesinin Kovid 19 nedeniyle yitirdiği belirtildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.