Uşak TV

SİVASLI'DA KAHVEHANEYE SİLAHLI BASKIN 7 YARALI

Adliye&Jan.&Polis

Sivaslı’da meydana gelen kahvehane baskınında 2 si ağır 7 kişi yaralandı.

Sivaslı’yı ayağa kaldıran ve Uşak Polisini alarma geçiren olay dün gece saat 22:00 sıralarında meydan geldi. Sivaslı Merkezinde Hükümet Konağının hemen karşısında bulunan Cüneyt Özel ve Özgür Özel adlı iki kardeşin çalıştırdığı ve kumar oynandığı iddia edilen kahvehane Asım Özbay, Okan Tufan ve Orhan Keskiner tarafından av tüfekleri ile tarandı. Kahvehaneyi yaylım ateşine tutan 3 saldırgan geldikleri araç ile kaçarken Sivaslı ve Uşak polisi zanlıları yakalamak için seferber oldu. Bu sırada olay yerine gelen ambulanslar ikisi ağır 7 kişiyi hastaneye kaldırdı. Yaralılardan Kahvehane sahibi Cüneyt Özel ile bir Azeri vatandaşının durumunun ağır olduğu belirtilirken diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Olaydan sonra kaçan zanlılar dün gece Bölme Beldesi yakınlarında Cinayet büro ekipleri tarafından yakalandılar. Zanlılar sorgularının yapılması için Sivaslı İlçe Emniyet Amirliğine götürüldüler.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken olaydan hemen önce başka bir kumarhane işlettiği iddia edilen bir şahıs ile Asım Özbay’ın telefonda konuştuğu ve olayı bu şahsın azmettirmiş olabileceği konuşulurken olayın haraç isteme meselesinden de çıkmış olabileceği konuşuluyor. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.