Uşak TV

ŞEHRİN ORTASI SAVAŞALANI GİBİ OLDU 1 ÖLÜ 7 YARALI

Adliye&Jan.&Polis

ŞEHRİN ORTASI SAVAŞALANI GİBİ OLDU 1 ÖLÜ 7 YARALI

Uşak’ta kırmızı ışıkta geçen sürücü 1 kişinin ölümüne yaya olmak üzere 7 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

 

Olay Uşak Belediye Cami kavşağında meydana geldi Uşak’tan Ortaköy’e bayram ziyaretlerine giden Serpil Algan yönetimindeki 64 HE 600 plakalı minibüs kırmızı ışıkta geçmek isterken önce yaya kaldırımında bulunan bir yayayı çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpma sonucunda sürücü Serpil Algan ve yaya Cihangir Özkan (36) ağır yaralanırken, aracın içinde olan Ayşe Şevk, Görkem Şevk, Perihan Şevk, Şaban Şevk, Şükrü Şevk, Asiye Şevk ve Zeynep Şevk hafif şekilde yaralandı. Olayın hemen ardından 112 acil servileri olay yerine geç gelince bazı yaralıları olay yerinden Uşak Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kaza neticesinde yol kısmen trafiğe kapatılırken çarpmanın etkisi ile yola devrilen elektrik direği de hemen kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Cihangir ÖZKAN yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olay yerinde kurtarma görüntüleri ise vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Hastaneye 2 kilometre uzaklıkta olan olay yerine ambulansların geç gelmesi neticesinde AKS ile kurtarılan yaralılar uzun süre ambulans bekledi. Ambulansın geç gelmesi nedeni ile araç içinde sıkışan yaralılar karga tulumba kaldırıma yatırıldı. Kaza neticesinde kapatılmayan yol sebebi ile ambulansların da olay yerine ulaşmakta zorluk çektiği görüldü.

 

Diğer yandan Uşak Kütahya arası 53. kilometrede gerçekleşen ve 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında da 7 yaralının olduğu öğrenildi.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.